İYİ Parti Denizli’nin en genç adayı Nazlı Yaşatürk seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler veren Yaşatürk, Başkan Doğan’dan destek gördü. İkilinin yaptığı görüşmede Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kadınların siyasette bulunmasının çok önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Doğan: “Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Genç, dinamik ve kadın adayların sahada olması bizleri heyecanlandırıyor. Kadınlarımızın siyasette ne kadar zorlu yollardan geçtiğini biliyorum. Bu nedenle sizlere büyük iş düşüyor. Başarılı olacağınızdan eminim” dedi.

baskan-18

ESNAF SİFTAH GÖRMEDEN DÜKKAN KAPATIYOR!

Denizli’de seçim çalışmaları kapsamında Çaybaşı ve Saltak caddelerinde esnafı ziyaret eden İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Av. Nazlı Yaşatürk, esnaftan teveccüh görmeyi başardı. Genç ve kadın bir adayın sahada çalıştığını gören esnaf Yaşatürk’e başarılar dilerken bazı esnaflar ise hala siftah yapamadık diyerek isyan ettiler. Girdiği birçok esnaf dükkanının ekonomik nedenlerle kepenk kapatma durumunda olduğunu dile getiren İYİ Partili Yaşatürk: “Esnafımız genç ve kadın bir adayı karşılarında gördüklerinde çok mutlu oluyorlar. Bu mutluluk benim de çalışma gücüme güç katıyor. Fakat bugün esnaflarımızı gezerken çok acı tablolarla karşılaştık. Birçok esnafımız öğle saatinde hala siftah yapamamıştı. Bazı dükkanlar ise tek tük müşterileri ağırlıyordu. Girdiğimiz her esnaf ekonomik nedenlerle kepenk kapatma aşamasına geldiklerini dile getirdi. Bu ekonomik buhrandan kurtuluşumuzla ilgili politikalarımızı vatandaşımıza aktararak bilgilendirmelerde bulunduk. Esnaflarımızın ilgileri ve misafirperver tavırları nedeniyle onlara minnettarız. Onlara söz veriyoruz. Birlikte başaracağız, tarih yazacağız” dedi.

esnaf-1-2esnaf-2-1esnaf-8

DENİZLİ KORUYUCU AİLE DERNEĞİ

Aynı zamanda Denizli Koruyucu Aile Derneği üyesi olan Denizli İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Nazlı Yaşatürk, dernek binasına ziyarette bulunarak dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Hakan Vural ve El Ele Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Yavaşal Doğan ile bir araya gelen Yaşatürk, Denizli Barosu Çocuk Hakları Komisyonunda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, partisinin çocuk hakları üzerine düzenlediği politikalar hakkında da geniş kapsamlı bir bilgilendirmede bulundu. 
Çocuk Koruma Kanunun geliştirilmesi konusunda bir çalıştay yapmayı planlayan dernek ve federasyon yöneticilerine destek sözü veren İYİ Partili Yaşatürk: “Söz konusu çocuklarımız olduğunda tüm mevcudiyetimi ve ilgimi öncelikli olarak bu yönde kullanacağım. Gelecek günlerin daha aydınlık olması için çocuklarımıza aydınlık yarınlar bırakmalıyız. Bu nedenle siyaseten bu yolu izliyorum. Sizlerin sonuna kadar temsilcisi olacağıma söz veriyorum” dedi.

addziyaret