İyi Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun ve ekibi önce mahalle esnafını   ziyaret ederek destek istedi. Ardından mahalle sakinleriyle buluşan Coşkun, projelerini anlattı ve sorunlarını dinledi. İyi Parti'nin vizyonunu ve hedeflerini anlatan Coşkun, Merkezefendi'nin kalkınması için çalışacağını söyledi.

Coşkun, Sevindik mahallesinde gençlerle biraraya geldi. bi Yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Coşkun, bu sorunlara çözüm bulacağını ve insanların daha iyi bir Merkezefendi için çalışacağını belirtti.

Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur" Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur"

Sevindikte eğitim projelerine ağırlık vereceklerini ve spor alanlarının geliştirilmesi için çalışacağını söyleyen Coşkun, çocukların geleceği için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

İyi Parti'nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, "Merkezefendi'nin her köşesine ulaşarak halkın sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm bulacağız.
birlikte hareket etme çağrısında bulunuyorum. İyi bir Merkezefendi için  herkesin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Fatih Coskun Sevindik3

Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Fatih Coskun Sevindik4

Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Fatih Coskun Sevindik1

Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Fatih Coskun Sevindik2