İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, ilçenin Akhan Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla görüştü, istek ve sorunlarını dinledi. Berberoğlu, pazar yeri ve çocuk parkı talebine “Pamukkale Belediyesinde yetkiyi bize verdiğinizde bu pazar yerini biz yapacağız” sözünü verdi.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler gerçekleştiren Berberoğlu, vatandaşları dinliyor, isteklerini not alıyor, yapacaklarını anlatıyor.

Seçim takviminde yapraklar birer birer eksilirken, Beberoğlu da giderek artan bir tempoyla yerel seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Geniş bir coğrafyaya sahip Pamukkale’nin mahallelerine uzak yakın, dağ bayır demeden giden Berberoğlu’nun durağı bu kez Akhan oldu.

MAHALLELİ PAZAR YERİ VE ÇOCUK PARKI İSTEDİ

Ankara karayolunun ikiye böldüğü 6 bin dolayında nüfusa sahip mahalleyi ziyaretinde vatandaşlarla birebir sohbet edip, onları dinleyen Berberoğlu’na “pazar yeri ve çocuk parkı” isteği sıklıkla dile getirildi.

“YETKİYİ VERDİĞİNİZDE BİZ YAPACAĞIZ”

Vatandaşların aktardığı konuları not alan Berberoğlu, Akhan’ın dere kenarı mevkisinde 3,5-4 dönümlük boş bir alanın bulunduğunu, buranın çocuk parkı ve pazar yeri olarak değerlendirmeye uygun olduğunu söyledi.

Bu konuda vatandaşlara daha önce söz verilmesine rağmen bugüne kadar yerine getirilmediğini ifade eden Berberoğlu, “Pamukkale Belediyesinin yönetimi bize, İYİ Parti’ye verildiğinde pazar yerini ve çocuk parkını yapacağımıza söz verdim. Ayrıca üst geçit problemini de çözüm getireceğiz” dedi.

iyi-parti-pamukkale-denizli-turkay-berberoglu-soz-verdi2iyi-parti-pamukkale-denizli-turkay-berberoglu-soz-verdi1

Denizli'de CHP’liler Çavuşoğlu, Doğan ve Ertemur’un seçim başarısını kutladı Denizli'de CHP’liler Çavuşoğlu, Doğan ve Ertemur’un seçim başarısını kutladı