Başarılı projeleri ve sosyal yardım çalışmalarıyla kendinden söz ettiren TürkChopper Motosiklet Kulübü Denizli ekibi İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ve beraberindekileri ağırladı. TCMK Kulüp evinde gerçekleşen toplantıya İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu, İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Nazlı Yaşatürk, TCMK Denizli Başkanı Hasan Erdihan, İYİ Parti üyeleri TCMK Denizli yönetimi ve kulüp üyeleri katıldı. 

“BİZİ KABUL ETTİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çok kıymetli bir kulübe geldiğini dile getiren Milletvekili Yasin Öztürk konuşmasında bu gibi oluşumlarında çoğalması gerektiğini belirtti. Öztürk, “Bugün çok farklı bir derneğin içerisine geldik. Sonuçta bir hobi olarak başladıkları ancak bu hobinin de kendi içerisinde çok kıymetli olduğunu, disiplin içerdiğini gördük. Bizim insanlarımınız normal hayatlarının dışında böyle farklı hobilerinin olması lazım. Hangi hobi olduğu fark etmez, hobiler insanları rahatlatır, iş stresinden uzaklaştırır ve ülkedeki sorunlardan bir nebze de olsa uzaklaşmasını sağlar. Bu anlamda çok kıymetli bir kulübe geldim. Aynı zamanda bir sivil toplum örgütü olduğunu öğrendim. Çünkü kamunun bazı yapamadığı konularda da elinden geldiğince gönüllülük esasına dayanarak hareket ediyorlar. Örnek vermek gerekirse depremdeki yapmış olduğu hizmetleri öğrendim ve çok da gururlandım. Böyle sivil toplum örgütlerinin çoğalması gerekiyor. Günlük stresten kurulmak için böyle etkinliklere katılarak topluma da faydalı olacaklarını düşünüyorum. Bu anlamda bizi kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞMAKTAN MUTLUYUZ”

İYİ Parti milletvekili adayı Nazlı Yaşatürk, “TürkChopper Motosiklet Kulübü’nü önceden biliyordum. Burada kendi arkadaşlarımı görmeye gelmiş gibi hissediyorum.  Çok güzel, çok keyifli bir ortam. Burada olmaktan, düşüncelerimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sohbet tadında güzel bir gece geçirdik. Umarım bir dahakinde seçim kutlaması için geliriz buraya” ifadelerini kullandı.

“SOHBETİMİZİN VERİMLİ GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

İYİ Partililere motosiklet kültürü hakkında bilgi veren Hasan Erdihan, motorcuların da dinlenmeye değer insanlar olduğunu söyledi. Erdihan, “İYİ Parti milletvekilimiz ve milletvekili adayımız kulübümüzü ziyaret etti. Kendileri seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler. Biz de taleplerimizi bildirdik. Karşılıklı samimi sohbetin olduğu bir diyalog yaşandı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün şunu görüyoruz artık motorcuların da dinlenmeye değer bir kitle olduğunu bize göstermiş oldular. Ülkemizde herkesin ayrı bir problemi var. Bizim de sıkıntılarımız oluyor. Sohbetimizin verimli geçtiğini düşünüyorum. Ülkemiz adına hayırlısı olsun. Kendilerine de seçimde başarılar diliyorum” diye konuştu.