HABERDENİZLİ.COM

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı vatandaşların problemlerini dinlemek ve İYİ Parti politikalarını vatandaşlara anlatmak için 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler meydanında stant kurdu. Kurulan stantlarda vatandaşlara İYİ Parti politikaları anlatılırken bir taraftan da anketler düzenleniyor. Yapılan anketlerde; “yaşadığınız ülkeden mutlu musunuz,  yaşadığınız şehirden mutlu musunuz, Geçinebiliyor musunuz, son 1 yılda sizi en çok mutlu eden olay nedir, son 1 yıldır sizi en çok mutsuz eden olay nedir, gelecekten umutlu musunuz, İYİ Parti’yi duydunuz mu, Meral Akşener denince aklınıza ne geliyor” şeklinde sorular soruldu. 

Yapılan çalışmalara İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk te katılırken İYİ Parti Kurucu üyesi Neslihan Seven ve Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen de katıldı. 
İYİ Parti’nin, sözü olanların dili olmak için ortaya çıkan cesur insanlar hareketi olduğunu vurgulayan, Neslihan Seven, “Ağzını açanın düşman olarak algılandığı bu iktidar döneminde, konuşanın ajan provokatör ilan edildiği, yandaşa ballı börek, vatandaşa kuru çöreğin reva görüldüğü bu iktidar döneminde, sıkıntı çekmekten, suskun kalmaktan, korku duymaktan halsiz kalmış, yorgun düşmüş olan milletimizin kendisiyle görüşmek, konuşmak ve dertleşmek için “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” konu başlığı altında önemli bir çalışma başlatmıştır.” Dedi. 
Bu proje kapsamında; milletle sohbet etmeyi amaçladıklarını belirten  Seven,  “Genelde ülkemizin, yerelde Denizlimizin sorunlarını, vatandaşımızla yüz yüze konuşmak istedik. Bütün sorunlarımızın bir hal çaresi olduğuna inanıyoruz. Sorunlarımızı, katılımcı bir demokrasi anlayışı içerisinde, elbirliği ile çözümler bulacağımızdan emin olmanızı istiyoruz. Artık karamsar olmaya ve ümitsiz kalmaya gerek yoktur. Bu milletin sahibi vardır ve çare de vardır. Çünkü İYİ Parti vardır.” diye konuştu.