HABERDENİZLİ.COM

Atamız, Cumhuriyeti gençlere emanet ettiği gibi; Ulusal Egemenliğimizin teminatı olarak da çocukları görmüştür.

Bugün acilen sokulmak istediğimiz Cumhurbaşkanlığı Sistemi denilen sistemde gazi meclisimiz fonksiyonsuz kalmak tehlikesi altındadır.

23 Nisan 1920’den beri demokrasimizin teminatı olan meclisimiz darbelerle hizmeti kesintiye uğratılmış, 15 Temmuz’da lav edilmek istenmiş, ancak MİLLİ EGEMENLİĞİMİZİN teminatı meclisimiz direnmiş, pes etmemiştir.

Ancak her ne hikmetse demokrasimizin en güçlü organı, milli iradenin tecelligahı gazi meclisimiz, yetkisiz bir organ olmak tehlikesi altındadır. Bu tehlike erken ve baskın seçimle tekrar anlaşılmıştır.

Bugün geldiğimiz noktada ise İYİ Parti ve genel başkanımız Meral AKŞENER, darbelerin karşısında CESUR YÜREK, iç işleri bakanlığında DİK BİR DURUŞ, başarılı bir meclis kariyeri olması hasebiyle de MİLLET MECLİSİMİZİN yeniden eski gücüne ve önemine kavuşması için bir UMUTTUR.

23 Nisan bizim için hem bayram hem de meclisimizin ne zorluklarda 1920’de kurulduğunu, Kurtuluş Savaşını gerçekleştirip bugünlere ülkemizi getirdiğini gösterir bir anma vesilesidir.

Bizim partimiz iktidara geldiğinde TBBM TEKRAR İŞLERLİK KAZANACAKTIR.

Bizim partimiz iktidara geldiğinde KAPSAMLI bir ÇOCUK YASASI çıkarılacak, çocuklarımız her türlü şiddetten ayrı YETİŞECEKTİR.

Bizim partimiz iktidara geldiğinde ÇOCUKLARIN EĞİTİM HAKLARI, SOSYAL HAKLARI en İYİ şekilde verilecek SOKAKTA çocuk kalmayacaktır.

Bu vesileyle henüz 8 aylık olan çocuğum İlkyaz’ın ve tüm çocuklarımızın bayramını kutlar milletimizin MİLLİ İRADESİNİN mecliste temsil edileceği günlere inanarak MİLLİ EGEMENLİK Bayramını kutlarım.