Ağırlaşan ekonomik koşullar yükseköğrenim gençliğini de vuruyor. Yüksek kiralar karşısında çaresiz kalan üniversiteliler, daha ucuza ev bulabilmek için Pamukkale Üniversitesi Kampüsü’ne uzak mahalleleri tercih ettiğinde bu kez ulaşım giderleri yüküyle karşılaşıyor. Üç öğün beslenme de neredeyse imkansız duruma geldi.

KAMPÜS BÖLGESİNDE ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU

Yerel seçime yönelik çalışmalarını sürdüren İYİ Yarti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, üniversitelilerin içinde bulunduğu durumu yakından görmek, onları dinlemek için Kınıklı’daki kampüs bölgesine gitti.

ÜÇ SORUN ÖNE ÇIKTI

Berberoğlu’nun sohbet ettiği, gençler sorunlarını, yaşadıkları zorlukları anlattı. Öne çıkan başlıklar ise “barınma, beslenme ve ulaşım” oldu.

“SÖZ VERİYORUM: SORUNLARINIZ ÇÖZMEK İÇİN VARIMI YOĞUMU ORTAYA KOYACAĞIM”

Üniversite öğrencilerinin anlatımlarını yüreği burkularak dinlediğini söyleyen Berberoğlu, “Kınıklı bölgesindeki üniversiteli gençlerimizi ziyaret ettik. Sorunlarını barınma, beslenme ve ulaşım olarak sıraladılar. Gençlere söz veriyorum: Bu sorunların çözümü  için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Gençlerin mutlu olması için her şeyi yapacağız. Rotamız net, pusulamız millet, hedefimiz Pamukkale” dedi.

Denizli'de CHP’liler Çavuşoğlu, Doğan ve Ertemur’un seçim başarısını kutladı Denizli'de CHP’liler Çavuşoğlu, Doğan ve Ertemur’un seçim başarısını kutladı

iyi-parti-denizli-pamukkale-berberoglu2iyi-parti-denizli-pamukkale-berberogluiyi-parti-denizli-pamukkale-berberoglu1