Tatık, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i karşılamaya gelen hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler. İYİ'lik için değişim zamanı diyerek çıktığımız bu yolda 14 Mayıs'ta değişimi yaşayacağımızı gösterdiniz el ele vererek. Bugün hep birlikte 'Birlikte Başaracağız' diyerek Denizli’mizde Tarih Yazdık” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’de 29 Ekim Bulvarı’nda vatandaşlar ile buluştu. Değişim için tek yürek olan binlerce vatandaş Akşener’i büyük bir coşkuyla karşıladı.  İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, cesurlar hareketinin Lideri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sahneye çıkmadan önce baklava ikramında bulundu. Akşener ve Tatık arasında geçen samimi sohbet vatandaşların yüzünü güldürdü. İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık miting sonrası yaptığı açıklamada, “İşini gücünü bir kenara bırakıp, tüm zorlukları aşarak 29 Ekim Bulvarı’nda Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener’i karşılayan ve gücümüze güç katan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 11 Mayıs’ta Denizli’de tarihi bir an yaşadık” ifadelerini kullandı.

Kadir Tatık, “Bugün Denizli Bir Başka Güzel”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim Bulvarı’nda Denizlililer ile buluştu. Meral Akşener’in gelmesine saatler kala alanı hınca hınç dolduran vatandaşlar, Akşener’i coşkuyla karşıladı. Denizli’nin bugün bir başka güzel olduğunu belirten İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, “İşini gücünü bir kenara bırakıp, tüm zorlukları aşarak 29 Ekim Bulvarı’nda Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener’i karşılayan ve gücümüze güç katan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 11 Mayıs’ta Denizli’de tarihi bir an yaşadık. Genel Başkanımız on binlere hitap etti. Bu coşku, bu heyecan çok ayrı. Denizli bugün bir başka güzel. Vatandaşımızın Genel Başkanımıza gösterdiği teveccüh ile anladık ki İYİ Parti Denizli’de tarih yazacak. 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti, Denizli’de Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu en yüksek oy oranı ile Çankaya’ya gönderecek. Genel Başkanımız Meral Akşener ise, Başbakan olarak bizleri bu karanlıktan kurtaracak. İYİ Parti’nin Güneşi hepimizi ısıtacak” şeklinde konuştu.

iyi-parti-1-1iyi-parti-3