İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık Çal, Baklan ve Serinhisar’da esnaf ziyareti yaptı, vatandaşları dinledi ve İYİ Parti’nin Kişiye özel Seçim Beyannamesi’ni anlattı. Üzüm ve Bağcılığın başkenti Çal ziyareti ile güne başlayan Tatık Pazaryeri ve esnaf ziyaretlerinin ardından, Baklan’a geçti Baklan’da esnaf ziyareti yapan Tatık sonrasında Serinhisar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı, akabinde Serinhisar’da ziyaretlerde bulundu. Tatık’a ziyaretlerinde İYİ Parti Çal İlçe Başkanı Cengiz Ökdem ve İYİ Parti Baklan İlçe Başkanı Nail Demirdöğer eşlik etti.

Tatık, Vatandaşa Kişiye Özel Beyanname Hakkında Bilgi Verdi

Sabahın erken saatlerinde üzüm ve bağcılığın başkenti Çal’a giden İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili adayı Kadir Tatık, pazaryerinde vatandaşların taleplerini dinleyerek İYİ Parti’nin Kişiye Özel Seçim Beyannamesi hakkında bilgiler verdi. Vatandaş tarafından sıcak karşılanan Tatık, “Ülkemizde herkesin eşit haklara sahip olabilmesi için yeniden ve daha iyi bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Ülkemizde her vatandaşımızın farklı olduğunu ve farklı ihtiyaçlara sahip olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Türkiye tarihinde bir ilk olan kişiye özel seçim beyannamesini vatandaşlarımız ile paylaşmanın mutluluğunu ve ülkemiz için üretmenin haklı gururunu yaşıyoruz.  İYİ Parti’nin her şehir için hazırladığı kalkınma raporlarını öğrenmek artık çok daha kolay” dedi.

“İYİ Parti İktidarında Çiftçimizin Ve Esnafımızın Yüzü Gülecek”

Tarımsal üretimde ön sıralarda olan Baklan’da ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Tatık, esnafların taleplerini dinledi. Tatık vatandaşlara “Doğru zamanda, doğru yerde, doğru ürüne gereken fiyat ve girdi desteğini İYİ Parti iktidarında sağlayacağız. Ne esnafımızın ne çiftçimizin ne de vatandaşlarımızın belini bükmeyecek hamleler yapacağız. İYİ Parti iktidarında tarım, su ürünleri ve ormancılıkta kullanılan üretim araçları ve makineler için mazottaki ÖTV yükünü kaldıracağız. Tarımda indirimli elektrik tarifesi uygulayacağız. Çiftçilerimizin borçlarının takiplerini durduracağız. Vahşi sulama tekniklerinin ve yer altı su kaynaklarının bilinçsizce kullanımının önüne geçeceğiz. Modern sulama tekniklerinin yaygınlaşmasına yönelik teşvik ve hibe vereceğiz. Denizli’mizi bitkisel üretim odaklı tarım organize bölgesi yapmak için mücadele edeceğiz. Üretimde çiftçilerimize yapacağımız destekler vatandaşımızın cebini rahatlatacak. Hem vatandaşımız hem de esnafımız günü kurtarma derdine düşmeyecek. İYİ Parti’nin güneşi esnaflarımızı güldürecek” şeklinde konuştu.

Esnaf ve vatandaş ziyaretini tamamlayan İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Serinhisar Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

tatik-6tatik-1-1