31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde, İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Yasin Öztürk, vatandaşlarımızın kendisini seçmeleri halinde “İYİ” belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceklerini vurgulayarak, özellikle çevre konusunda iddialı olduklarını ifade etti.

Öztürk; çevre düzenlemeleri ile Denizli’nin cennetten bir köşe olacağını belirterek, “Parklarda, yeşil alanlarda ve kamusal alanlarda iyileştirmeler yapacağız. Parklarımız, yeşil alanlarımız ve kamusal alanlar her zaman tertemiz ve düzenli olacak” dedi.

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

Altyapı ve üstyapıda iyileştirmeler yapacaklarına da değinen Öztürk; yolların, kaldırımların, su ve kanalizasyon sistemlerinin iyileştirilmesi ve bakımı için ivedilikle çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Denizli’nin trafik sorununu çözmek için yeni ulaşım planları uygulamaya koyacaklarını söyleyen Öztürk;var olan toplu taşıma sistemlerini geliştireceğiz, gerekli görülmesi halinde alternatif çözüm yolları üreteceğiz. Hemşerilerimiz en kısa zamanda tramvaya kavuşacak. Bisiklet kullanımını özendirmek için gerekli altyapıyı oluşturacağız. Elektrikli araçlar için şarj noktaları kuracağız” dedi.

Iyi Parti Denizli Buyuksehir Adayi Yasin Ozturk Iyi Olacak2Iyi Parti Denizli Buyuksehir Adayi Yasin Ozturk Iyi Olacak1

 Tek icraatının makamında misafir ağırlamak olmayacağının sözünü veren Öztürk, “sokağa inmeden, vatandaşlarımızın yürüdüğü caddelerde yürümeden, yapılan hizmetlerin ve projelerin nitelik ve nicelik bakımından vatandaştaki karşılığını gözünüzle görmeden belediyecilik yapılmaz. Bu nedenle her daim sokakta vatandaşlarımızla beraber olacağım.” Dedi.