Sıkıştırılmış bir seçim kampanyası kapsamında süreyi verimli kullanabilmek adına tüm olanakları kullanan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel’in, mesaj niteliğindeki sosyal medya paylaşımları görüntülenme rekorları kırıyor.

Adaylığının kesinleşmesinden hemen sonra yoğun bir seçim kampanyası dönemine giren İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel, her argümanı değerlendiriyor. Tek tek ilçeleri gezen, işçilerle bir araya gelen, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden, pazarlarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Şenel, sosyal medyayı da kampanyası adına iyi değerlendiriyor.

Gezilerinde ve vatandaşlarla sohbetlerinde kendisine iletilen sorunları tek tek not alan, seçilmesi durumunda bu sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını dile getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel’in, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolar ile tespit ve eleştiri mesajları görüntülenme rekorları kırıyor. Şenel, mesajlarında vatandaşlara, toplumsal olarak yaşanan sorunlardan ve oluşan çarpıklıklardan bahsedip “Kıymetli hemşehrim çaresiz değilsiniz, çare sizsiniz” diye sesleniyor.

WhatsApp Image 2023-05-09 at 09.36.31 (1)

WhatsApp Image 2023-05-09 at 09.36.31 (2)

WhatsApp Image 2023-05-09 at 09.36.28