Seçimlere kısa bir süre kaldı. Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kazandırdı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel, ilçe gezileri ile birlikte fırsat buldukça fabrikalarda işçilerle bir araya geliyor. Bu ziyaretlerinin birinde kadın çalışanlarla buluşan Şenel, kendisine İstanbul Sözleşmesi hakkındaki fikirleri sorulunca, “Biz kadınlarımızın, şiddetin değil başarıların öznesi olmasını savunan bir düşünceye sahibiz” yanıtını verdi.

KADIN YÜKSELECEK, TÜRKİYE GÜÇLENECEK!

Partisinin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasını kabul etmediğini anlatan, “Biz her zaman konuşan ve yaşamın her bölümünde yer alan kadınlarımızın yanındayız” diyen Şenel, kadınları sadece 8 Mart’ta hatırlayıp yılın geri kalan bölümünde yok sayan zihniyetlerden olmadıklarının altını çizdi. Kadınların korkmadan, geleceği umutla baktığı güzel günler için yola çıktıklarını anlatan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel, partisinin bu konudaki planlarının hazır olduğunu dile getirdi.

100 İŞVERENDEN SADECE 9’U KADIN

Türkiye’de yapılan bir araştırmanın 100 işyerinden sadece 9’unun kadınlar tarafından işletildiğini gösterdiğini dile getiren ve Türkiye’de fırsat eşitsizliğinin her geçen gün derinleştiğini dile getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel, “Toplumsal cinsiyet eşitsizliği, fırsat eşitsizliğini de yanında getiriyor. Oylarınıza talibiz. Çünkü Biz muhtaç, çaresiz ve mutsuzluğun olmadığı bir ülke vaat ediyoruz” diye konuşup, kendisini dinleyen kadın çalışanlardan büyük alkış topladı.

İYİ PARTİ’NİN KADIN VİZYONU HAZIR

Kadın çalışanlarla sohbetinde “İYİ Parti iktidarında; Kadınlar hesap soracak! Kadınlar güçlenecek! Kadınlar özgürleşecek! Kadınlar konuşacak! Kadınlar, dilediğince yaşayacak!” diyen Şenel, konuşmasının sonunda kadın çalışanlara “Merak etmeyin çok az kaldı” dedi.

iyi-parti-ibrahim-senel-kadinlarimiz-siddetin-degil-basarinin-oznesi-olacak1iyi-parti-ibrahim-senel-kadinlarimiz-siddetin-degil-basarinin-oznesi-olacak2