Belusso Mobilya, hem Türkiye hem de yurt dışı için önemli bir mobilya ve iç mimarlık firmasıdır. Bugüne kadar özel olarak tasarlamış ve üretmiş olduğu mobilya modelleri ve dekorasyon örnekleri ile her zaman diğer mobilya firmalarından bir adım daha öne çıkarak hizmet veren Belusso Mobilya; İtalyan dekorasyon tarzının da ülkemizdeki en önemli temsilcisi sayılmaktadır.

İtalyan dekorasyon tarzında en başarılı örnekleri vermektedir.

Modernlik ve işlevselliği birleşerek oluşturduğu ama aynı zamanda da şıklığın ön planda bulunduğu İtalyan dekorasyon tarzında, konfor da en az şıklık kadar önemlidir. Bu nedenle de tüm bu özellikleri bir arada kullanarak yapılan dekorasyon fikir ve projeleri, son zamanların en çok tercih edilen projeleri arasına girmiştir.

mobilya

İtalyan koltuk takımı modelleri.

İtalyan dekorasyon fikirleri dendiği zaman ilk akla gelen mobilya olan İtalyan koltuk takımı ve İtalyan köşe koltuk modelleri, güzel ve şık dekorasyon ürünleri ile birleştiği zaman çok güzel görüntüler oluşturmaktadır.

mermer-masa-1

Nasıl dekore edilebilir?

İtalyan koltuk takımı ve İtalyan köşe koltuk modellerini, sadece ama bir o kadar da iddialı dekorasyon ürünleri ile dekore etmeniz gerekiyor. Örneğin modern sarkıt avizeler, duvar kağıtları, mermer masa ve mermer sehpa gibi görünüşte sade ancak oldukça dikkat çeken mobilya aksesuarları bu dekorasyonun tamamlayıcısı olabilir.

italyan-kose-koltuk

Bir Başarı Öyküsü - Belusso Mobilya

Mobilya ve dekorasyon alanında hizmet veren ve aynı zamanda da Modoko firması olan Belusso Mobilya, gerek yapmış olduğu dekorasyonlar gerekse de müşteriye olan saygısı ile Türkiye’de en çok konuşulan firmalar arasına girmeyi başarmıştır.

Ramazan-Macit-5

Yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve deneyimle Ramazan Macit tarafından kurulan Belusso Mobilya, hem yurt içine hem de yurt dışına mobilya gönderimi yapmaktadır. Mobilyacılık sektörünün nabzını tutan ve bu alandaki trendleri belirleyen Belusso Mobilya, iç mimarlık hizmeti ve mobilya üretimi hizmeti vermektedir.

 Modoko Belusso Mobilya iletişime geçerek iç mimarlık hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilir aynı zamanda da mobilya modellerini daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.