Cumhur İttifakı’nın Merkezfendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in projeleri ve vaadleri medya kuruluşlarıyla paylaşıldı. Ak Partili Başer, ilçenin çehresini tamamen değiştirecek ve çok konuşulacak projelerle göreve tam anlamıyla hazır oldukları mesajını verdi.

Merkezfendi, birbirinden önemli onlarca proje ile Başer’in belediye başkanlığı döneminde bölgenin en önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik ayrı ayrı birinden önemli yatırımların hayata geçireceği Başer döneminde, toplumun bütün ekonomik kesimlerini kapsayan ve yalnız ilçe değil ülke ekonomisine de önemli kazanımlar sağlıyacak projeler de uygulamaya konacak.

EN ÖNEMLİ PROJE

Adaylığının ilk gününden bu yana toplumun her kesiminden  ciddi dönütler alan ve Merezefendi Belediye Başkanlığı’na adım adım yürüyen Başer’in projelerinin başında Türkiye ve Denizli’nin gerçeği ‘deprem’ yer alıyor. Başer göreve gelir gelmez, ilçede  depreme karşı her türlü hazırlık hayata geçirelecek.

BU VİZYON PROJELERE DİKKAT!

Ak Parti Belediyeciliği’nin en önemli artılarından biri olan fiziki yatırımlar Vizyon Projeler’in başını çekiyor. Merkezefendi Cumhur İttifakı iktidarı döneminde bir TİYATRO BİNASI kazanacak. Spor salonu ve dev organizasyonlara sahne olacak FESTİVAL ALANI gibi önemli yatırımlar da vizyon projelerinin içinde

SPORA DEV YATIRIM DEV DESTEK!

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in Vizyon Projeleri’nin arasında spor tutkunlarını sevindirecek çok önemli projeler de yer alıyor. Ekrem Başer’in ilk 5 ylıllık döneminde Merkezefendi, GO-KART ve DRAG PİSTİ, KAPALI YÜZME HAVUZU, gençler için E-SPOR OYUNLARI MERKEZİ, 3500 kişilik SPOR SALONU, 10 bin çocuk ve 10 bin kadına ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI  ve ilçenin pek çok farklı noktasına yapılacak SPOR SAHALARI ile tanışacak.

SOSYAL MARKETLER GELİYOR!

Başer döneminde dar gelirli vatandaşların temel ihtiyaçlarını uygun rakamlara alabilecekleri SOSYAL MARKETLER açılacak. Çalışan kadınlar için kreşler, gençler için kitap kafeler, emekliler için sosyal aktivite merkezlerinin hizmete sunulacağı Başer döneminde, Halk Ekmek satış noktaları 2 katına çıkarılacak, her eve süt dağıtımına devam edilecek. Bağımlılıkla Mücadele Merkezi, Merkez Mutfak, Taziye Evleri gibi projelerde Ekrem Başer’in Belediye Başkanlığı döneminde ilçeye kazandırılacak.

BU PROJELER EKONOMİYE İLAÇ OLACAK!

Ekrem Başer’in projeleri arasında yalnız Merkezefendi’ye değil ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacak başlıklar da yer alıyor. Pek çok genç ve kadın Başer döneminde Merkezefendi Belediyesi ile kurslardan geçirelecek, aeile ekonomisine katkı sağlayacak. 20 farklı branşta sürekli olarak iş garantili meslek edindirme kursları verilecek. Tarım sektöründe üretecilere tam destek verilecek, Tarım Danışma Ofisleri açılacak. Tohum Bankaları, Bölgesel İstihdam Ofisleri, Kadınlar Pazarı, Organik Ürenler Pazarı, Yöresel Ürünler Satış Pazarı gibi önemli yatırımların uygulamaya konacağı Başer döneminde, yerel ürünlerin marka ve arge çalışmaları yapılacak.

KÜLTÜR SANAT VE TURİZMİN MERKEZİ OLACAK!

Ekrem Başer’in göreve gelmesiyle birlikte Merkezefendi kültür sanat ve turizm alanlarında da merkez olacak. Vizyon projeler arasında yer alan tiyatro binası ve festival alanı kadar önemli pekçok projenin hayata geçireleceği Ekrem Başer’in belediye başkanlığında, Merkezefendi Konser Salonu da projeler arasında. Her yıl düzenli olarak Gençlik Festivali ve Gastronomi Festivali gibi ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak Merkezefendi, açık hava sinemaları ile de tanışacak. Başer Merkezöfendi’ye Denizli evlerinden oluşan bir Gastronomi Sokağı ile Göktepe ATV ve SAFARİ Parkuru da kazandıracak. Başer’in önemli projelerinin arasında Sanayi Müzesi de yer alıyor

DOĞA VE HAYVANSEVERLERE MÜJDE!

Sokak hayvanları için doğal yaşam alanının inşa edileceği Merkezefendi’de, 50 mahalleye 50 park kazandırılacak. Zindan ve Karaçay Dereleri, peyzaj çalışmalarıyla yeni yaşam alanlarına dönüştürülecek. İsrafil Deresi ile Altındere Karaaslan Deresi yürüyüş yoluna kavuşacak. Hayvanseverler için can dostu pati parklar gelecek, koşu ve bisiklet yolları yapılacak.

EKREM BAŞER DÖNEMİNDE
MERKEZEFENDİ’DE
HAYATA GEÇİRİLECEK
PROJELER!

İlçemizi depreme hazırlayacağız

VİZYON PROJELER

Tiyatro Binası
Gençler için E-spor oyunları merkezi
3.500 kişilik spor salonu
Merkezefendi Festival Alanı
Bozburun bölgesine yeni sanayi sitesi
Go kart pisti 
Drag pisti
Kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi
Dar gelirli vatandaşlarımız için sosyal market
Karahasanlı kapalı pazar yeri
Çakmak kapalı pazar yeri
Semt kütüphaneleri
Çocuk Köyü
Sanayi müzesi
Genç Mucitler Atölyesi – Yazılım olacak – uçak yapacaklar 
Kodlama ve Robotik eğitim merkezi
Merkez Kadın Projesi

KÜLTÜR – SANAT 

Merkezefendi Konser Salonu
Merkezefendi  Gençlik Festivali
Gastronomi Festivali
Açık hava sinemaları

EĞİTİM

Etüt merkezleri
İhtiyaç sahibi Öğrencilere kırtasiye desteği
Ücretsiz eğitim gezileri
20 farklı branşta meslek edindirme kursları
10 bin çocuğa ücretsiz spor kursu
10 bin bayana ücretsiz spor kursu

Buldan'da Muhtar Kura İle Belirlendi Buldan'da Muhtar Kura İle Belirlendi

TURİZM

Denizli evlerinden oluşan Gastronomi Sokağı
Göktepe ATV güzergahları ve safari turları
Tarihi ve turistik sokak planlamaları – cadde düzenlemeleri

YEŞİL ALAN

Sokak hayvanları doğal yaşam alanı
50 mahalleye 50 park
Zindan ve Karaçay Dereleri peyzaj düzenlemesi
İsrafil Deresi yürüyüş yolu düzenlemesi
Altındere Karaaslan çayı yürüyüş yolu düzenlemesi
Can dostu park – pati park
Engelsiz çocuk parkları
Spor sahaları
Koşu ve bisiklet yolları

ULAŞIM

Yeni otoparklar
Tüm yollarımız dünya standartlarında olacak

SOSYAL PROJELER

Çalışan bayanlarımız için kreşler
Gençler için mahallelerimize kitap kafeler
Emeklilerimiz için sosyal aktivite merkezi
Glutensiz kafeler
Kadın – Aile Sağlık Yaşam Merkezleri
Merkez Mutfak
Bağımlılıkla Mücadele Merkezi
Taziye evleri
Kalifiye eleman yetiştirme için iş garantili meslek edindirme kursları

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Her eve çöp poşeti dağıtıma devam
Halk ekmek satış noktası 2 katına çıkacak 
Her eve süt dağıtımına devam edilecek

KIRSAL KALKINMA

Tarım sektöründe üreticilere tam destek – Tarım danışma ofisleri
Tohum bankaları
Bölgesel istihdam ofisleri
Kadınlar pazarı
Organik Ürünler Pazarı
Yöresel ürünler satış pazarı
Yerel ürünler marka ve arge çalışmaları