İstanbul içerisinde kamp yapılabilecek birçok sahil yer almaktadır. Hem Avrupa hem de Asya yani Anadolu yakası bulunmakta olan İstanbul şehrinde birçok farklı plaj ve sahil alanları yer almaktadır. Bu plaj ya da sahil alanlarında kamp yağmak ise oldukça imkanlı olan bir durumdur. Sahilin tipine, konumuna göre değişkenlik göstermekte olan kamp yapabilme ihtimali de bazı farklılıklar içerisinde yer alır. Özellikle Şile, Ağva ve Kumköy sahillerinde kamp yapma alanları diğer sahillere göre daha fazladır. Bu alanlar içerisinde birbirinden farklı olacak şekilde birçok kamp alanına yer verilmektedir. Kiralık karavan ya da kişinin şahsına ait olan karavanlarla da beraber kamp alanında yer alınması mümkün olan bir seçenektir. Aynı zamanda İstanbul’a belirli bir uzaklığı olan Garipçe köyü ve yine İstanbul şehir merkezine belirli uzaklığı bulunan Silivri ilçesinde yer alan sahillerde de kamp yapmak mümkün olacaktır. İstanbul ilçesinin içerisine belirli bir uzaklıkta olan İğneada da kamp yapmak için oldukça büyük bir avantaj halinde yer almaktadır.

Kiralık Karavan İçin Seçenekler Bulunur Mu?

Özellikle İstanbul üzerinde kiralık karavan uygulamaları oldukça yaygın bir şekilde yapılmaktadır. İlk başta öncelikli bir konu olan kiralık karavan fiyatları her bir acente içerisine göre farklılık göstermektedir. Kiralık karavan uygulaması için çokça farklı seçeneklerde karavanlar yer almaktadır. Motokaravan ve çekme karavan araçları için çok farklı seçeneklere acenteler tarafından yer verilmektedir. Karavanın kendi içerisinde bulundurmuş olduğu içerikler, karavanın tipi ve büyüklüğü olmak üzere birçok farklı seçenek yer almaktadır.

Motokaravan ve Çekme Karavan Araçları İçin Farklı Ehliyetlere Sahip Olmak Gerekli Midir?

Motokaravan araçları ve çekme karavan araçlarının kullanımı için farklı ehliyet sınıflarında yer alan ehliyet tiplerine sahip olmak gerekmektedir. Motokaravan araçları motora sahip olan bir karavan aracı halinde yer alırken, çekme karavan araçları ise motorsuz taşıtlar arasında yerini korumakta olan bir araçtır. Bu 2 aracın da kullanımı için farklı tipte ehliyetlere sahip olmak gerekmektedir. Bu tür karavan araçlarına sahip olabilmek için İstanbul içerisinde İstanbul kiralık karavan başlığı ile bir araştırma yapılıp, acentelere ulaşım sağlanabilir.