İstanbul uluslararası nakliyattaşımacılıkta kurumsal hizmet sunan firmaların başında gelir. Taşımacılık öncesinde yapılacak hazırlıklar ile nakliyat son derece rahat ve hızlı hale gelecektir. Firmamız, taşımacılık sırasında yapacağı çözüm odaklı ve hızlı yaklaşımları ile kurumsal hizmet sunan firmaların başında gelir. Taşınmalar pek çok kesim için stresli zaman dilimleridir. Bunun en önemli sebebi, çevreden duyulan kötü taşınma hikayeleridir. Bu sebeple kurumsal firmalardan destek alınması gerekir. Kurumsal firmaların pek çoğunun internet sitesi mevcuttur. Bu site üzerinden yapılan tüm hizmetleri görmek söz konusudur. Firmamız şehir içi, şehirlerarası taşımacılık hizmeti sunduğu gibi uluslararası taşımacılık hizmetinde de uzmandır.

Evden Eve Nakliyatın Zorlukları

Uluslararası evden eve nakliyatuzak mesafe taşımacılığında deneyimli ve başarılı isimlerin başında gelir. Ev eşyalarının çok farklı sınıflarda olması, taşınmada da farklı usullerin kullanımını gerekli kılar. Camdan yapılmış olan eşyalar, porselen eşyalar, beyaz eşyalar farklı taşıma usullerine tabidir. Bazı büyük eşyaların araç içindeki sarsıntıdan olumsuz şekilde etkilenmemesi için sabitlenmesi gerekir. Firmamız, uzak mesafe taşımacılığında deneyimli isimlerin başında yer alır. Eşyaların taşınması esnasında uzak mesafe taşımacılığında daha titiz yaklaşımlar gerekir. Eşyaların hasar almaması için dayanıklı koliler içerisinde özel korunaklı ambalajlara sarılması gerekir. Firmamız araçları sık aralıklarla bakımları yapılmış olan araçlardır. Periyodik muayeneleri aksatılmadan yapılmaktadır. Engebeli arızilerde yol alırken, araç içi eşyaların hasar almaması için süspansiyon bakımları da yapılır. Araç şoförlerimiz alanında uzman kişilerdir. Uzak yol bilgi ve deneyimine sahip olan kişilerdir.

Sigortalı Taşımacılık İle Kurumsal Hizmet

Uluslararası evden eve nakliyat fiyatlarıgidilecek ülkenin mesafesine göre değişim gösterir. Firma bazında fiyat karşılaştırması yapılırken önerilen, fiyatla birlikte kalite karşılaştırmasının da yapılmasıdır. Firmamız için eşya miktarı taşıma ücretlerini değiştirmez. Sigortalı taşımacılık için ek ücret talep edilmez. Firmamız, eşya nakliyatında sigortalı taşımacılığın önemine inanan firmalardandır. Olabilecek en ufak bir eşya hasarı bile yapılan sigortalama işlemi ile firmamızın sorumluluğu altındadır. Sigortaya konu olan eşyaların gerçek değerinde sigortalanması da önemli hususlardandır. Firmamız eşyaları gerçek değerinde ve piyasa koşullarında sigortalamak için uzman eksperlerden destek alır. Eksper hizmeti için firmamız, ek ücret talep etmez.

Taşıma Sözleşmesi

Uluslararası taşımacılığın en zor yanlarından birisi de eşyaların gidecekleri yere kadar, hasarsız şekilde nakletmektir. Sınır geçiş noktalarında gerekli belgelerin önceden hazırlanması, gereksiz beklemelere yol açmayacaktır. Firmamız her türlü resmi prosedürü önceden tamamlayan işletmelerin başında yer alır. Taşıma sözleşmesi ile sözlü olarak taahhüt edilenler, yazılı ortamda da kayıt altına alınmış olur. Taşıma sözleşmesinde firmamızın ismi, açık adresi yer almaktadır. Eşya miktarı, gidilecek yer gibi pek çok unsur yazılı olarak kayıt altına alınmıştır. Uluslararası taşımacılıkta kara, deniz ya da havayolu ulaşımı için de en kısa sürede ve rahat ulaşım şekli seçilir. Güvenli taşımacılık için firmamızdan destek alınması tavsiye edilir.

Rahat Taşımacılık

Firmamız, kapılardan geçemeyecek boyutta olan büyük dolapların demontesini yaptıktan sonra nakliyat araçlarına yerleştirir. Büyük ebatlı gardıroplar, dolaplar de-monte işleminin ardından taşınabilen eşyalardır. Bu eşyaların büyük bir özenle monte edilmesi de marangozluk bilgisine sahip olan elemanlarca yapılır. Firmamız eşya de-monte ve montesini ek ücret talep etmeden özenle yapan şirketlerdendir. Avizelerin sökülmesi ve taşınma sonrasında takılması da yine ücret talep etmeden sunulan hizmetlerdendir. Firmamız yüksek katlardan güvenli şekilde eşya nakliyesi için asansörlü taşıma sistemleri ile hizmet sunar. Güvenli ve profesyonel taşımacılık için https://www.rsluluslararasinakliyat.com/ sitesinden bilgi alabilirsiniz.

RSL Uluslar Arası Nakliyat Şirketi

Müşteri Hizmetleri: 444 90 37

GSM No: 0532 445 90 37