Tüyap İstanbul Mobilya Fuarı 2023, hayal ettiğinizden çok daha fazlasını sizlere sunmak isteyen mobilya firmalarının bir arada olduğu ve aynı zamanda da yeni koleksiyonlarını sizinle buluşturduğu önemli bir yer.

Özellikle kişilere özel tasarım gerçekleştiren ve her geçen gün kendi özgün tasarımlarını üretmek için yoğun bir mesai harcayan mobilya firmalarının kendini müşterileri ile buluşturması için kurulan Tüyap Mobilya Fuarı, dünya’nın üçüncü Avrupa ve Türkiye’nin de en büyük mobilya fuarı.

Bassi Design, Tüyap Mobilya Fuarı 2023’e katılıyor mu ?

Bilinen en büyük ve en başarılı iç mimarlık firmalarından biri olan Bassi Design, her yıl olduğu gibi 2023 yılında da özgün ve başarılı bir mobilya koleksiyona çıkartmayı başarmıştır. Farklı bakış açısı ile gördüğü mobilya ve dekorasyonu sizler için özel olarak hazırlayan firma, 24-29 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşecek olan mobilya fuarına katılacaktır.

istanbul-mobilya-fuari-ne-zaman

Sizler için özel olarak hazırlamış olduğu koleksiyonlarının yanı sıra, iç mimarlık ve dekorasyon projeleri hakkında da özgün içerikler sunacak ve merak ettiklerinizi yanıtlayacak olan Bassi Design, hem yurt içine hem de yurt dışına yapmış olduğu çalışmaları da sizlere özel olarak sunacaktır.

istanbul-mobilya-fuari

İstanbul Mobilya Fuarı Ne Zaman?

Bassi Design, 2023 İstanbul Mobilya Fuarı’na katılarak mobilya dekorasyon hakkında tüm bildiği doğruları şeffaflıkla sizlere anlatacak aynı zamanda da özel olarak tasarlamış olduğu mobilya ve dekorasyon projelerini sizlere sunacaktır. Bu nedenle sizler de mobilya ve dekorasyon alanında merak ettiğiniz her şeyi Bassi Design firmasının özel olarak seçilmiş iç mimarlarına sorarak bilgi edinme fırsatı yakalayabilirsiniz.

tuyap-mobilya-fuari-2023

24-29 Ocak tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ne gelerek firmayı ziyaret edebilirsiniz.

Bassi Design Fuar bilgileri nelerdir?

24- 29 Ocak Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi, Salon 3 - Stant 321/B’de Bassi Design firmasını ziyaret edebilirsiniz.