Çiftçiye verdiği vaatlerle dikkatleri üzerine çeken Milletvekili adayı İsmail Karateke, Baklan ve Çardak'ta vatandaşlarla bir araya gelerek tarımsal ürünlerin pazarlama ve ihracatını destekleyen programlar oluşturulması ve tarımsal üretimde modern teknolojilerin kullanımının yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Denizli’de Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çınar ve Bayramyerinde esnaf ziyareti yapıp vatandaşlara partisinin amblemi gül dağıtan İsmail Karateke, Baklan ve Çardak ilçelerini de ziyaret etti. Milletvekili adayı İsmail Karateke, “Seçim çalışmaları kapsamında bugün Baklan ve Çardak ilçelerimizi ziyaret ettik. Baklan’da Belediye Başkanımız Yusuf Gülsever’i ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza başladık. İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem davasının öncülerinden Hoca Ahmet Yesevi'nin Alperenlerinden Selçuklu uç beyi Hüsamettin Gazi'nin türbesini ziyaret ettik."

ÇİFTÇİNİN TALEPLERİ KARŞILIK BULUYOR

Büyük Birlik Milletvekili adayı İsmail Karateke: "İlçedeki vatandaşlarımızın tarım lisesi açılması, girdi fiyatlarının düşürülmesi gibi talepleri var. Ben zaten her gittiğim yerde gerçek çiftçilerin SSK ve Bağkur primlerinin devlet tarafından ödenmesi gerektiğini söylüyorum. Çiftçinin kullandığı mazottan ÖTV alınmamalı. Çiftçinin kullanacağı gübrede hibe destekler verilmeli. Baklan ilçemizin ekonomisi de tarım ve hayvancılığa dayalı. Baklan ve Çardaklı hemşerilerimizin büyük desteğiyle karşılandım. İnşallah bu destek sandığa da yansıyacak. Gazi mecliste çiftçimizin üreticimizin sesi olacağım. Sözümüz söz! Baraj sorunumuz olmadan, verilen her oyun geçerli ve değerli olduğu Büyük Birlik Partisi'ne atılan oylar ile İnşallah 1 değil, 2 vekil çıkaracağız.” dedi.

bbp-1-2bbp-5