Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, seçim çalışmalarına fabrika ve esnaf ziyaretleri ile devam ediyor. İzmir asfaltı üzerinde bulunan tekstil fabrikasını ziyaret eden İsmail Karateke, fabrika yöneticileri ve çalışanlarla sohbet edip, 14 Mayıs seçiminde destek istedi.

Bir taraftan çiftçilik yaparken bir taraftan da kendisine ait şirketlerde faaliyetlerine devam ettiğini, istihdama katkı sağladığını hatırlatan İsmail Karateke, "Ben çiftçi bir ailenin çocuğum. Yıllardır kendi tarlalarımızda üreticilik yapıyorum. Aynı zamanda da kendi şirketlerimde faaliyetlerime devam ediyorum. İlimiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlıyorum. İş dünyasından geldiğim için yaşanan sorunları sıkıntıları bende yaşıyorum. Ama bunlarla birlikte sorunların çözümlerini de çok iyi biliyorum. Sorunların çözümüne ortak olmak katkı sağlamak için milletvekilliğine aday oldum. Gazi mecliste inşallah Denizli’nin esnafın, işverenin sesi olacağım" dedi.

Daha sonra Türkiye ve Denizli’nin en önemli turizm bölgelerinden biri olan beyaz cennet Pamukkale ve şifalı kırmızı suyuyla ünlü Karahayıt Mahallesi'ni de ziyaret eden İsmail Karateke, esnafla sohbet etti. Denizli’nin Pamukkale ve Karahayıt'taki yerli ve yabancı turist hareketliliğinden daha çok pay alması gerektiğine dikkat çeken İsmail Karateke, "Pamukkale ve Karahayıt'ın dünyada eşi benzeri yok. Denizli ve ülke olarak turizm sektörü ve sağlık sektörüyle ilgili çok büyük bir nimete sahibiz. Turizmden şehir olarak daha çok pay almalıyız. Bununla ilgili üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Birlikte başaracağız. İlimiz ve ülkemiz ekonomisi turizmle daha da büyüyecek." dedi.

tekstil-2tekstil-1-2