Denizli’de Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, "Yıllardan sonra ilk kez baraj sorunumuz olmadan, bize atılan her oyun geçerli ve değerli olduğu bir ortamda seçime giriyoruz. Bu sebeple halktan, Muhsin Yazıcıoğlu sevdalılarından, vatanseverlerden çok büyük ilgi ve alaka görüyoruz. İnşallah seçimi 2 Milletvekili ile tamamlayıp, Denizli halkımıza en güzel bir şekilde hizmet edeceğiz." dedi. İsmail Karateke seçim çalışmaları kapsamında Fatih mahallesi pazaryerini ziyaret etti.

Denizli’de Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, seçim çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçiminde partisinin Cumhur ittifakı içinde olması nedeniyle baraj sorunu olmadığını anlattı. Büyük Birlik Milletvekili Adayı Karateke, partisinin ilk kez seçime baraj sorunu olmadan girmesi sebebiyle halkın gösterdiği ilgiye layık olmaya çalıştıklarını söyledi. Seçim çalışması için gittiği her yerde partisinin baraj sorununun olmadığını vurguladığını anlatan Karateke, “Büyük Birlik Partisi otuz yıllık siyasi tarihinde ilk defa Cumhur İttifakı içerisinde olmak kaydıyla barajsız bir şekilde seçime giriyor. Bu nedenle Büyük Birlik Partisi'nin baraj sorunu olmadığını üzerine basarak vurguluyorum. Denizli'de eğer iki milletvekili çıkartacak kadar oy alırsak ve bizim ölçümlemelerimize göre son zamanlarda yapmış olduğumuz anketlere göre de şu anda 90 bin civarında oya ulaşmış durumdayız ve bir milletvekilini garantilemiş durumdayız. Tüm siyasi partilerle bizim şartlarımız şu anda tamamen eşit. Muhsin Yazıcıoğlu'nun duruşunu meclise taşımak istiyoruz.” dedi.

Muhsince Duruş Meclise

Önümüzdeki dönemle ilgili olarak ülkenin özerkliğinin dillendirilmeye çalışıldığını, bu yüzdende Büyük Birlik Partisi'nin kesinlikle TBMM çatısı altında olması gerektiğini altını çizen İsmail Karateke, “Milletini, vatanını, devletini seven, Büyük Birlik Hareketi'nin önümüzdeki dönem mecliste mutlaka olması gerekiyor. Çünkü önümüzdeki dönem ülkemizin özerkliğinden bahsediliyor. Bölünmesinden bahsediliyor! Cumhur ittifakının kazanımlarının tekrar kaybedilmemesi için önümüzdeki dönemdeki mecliste en az Büyük Birlik Partisi grup olarak belki de 70 milletvekili belki de 80 milletvekiliyle mutlaka olması gerekiyor. Önümüzdeki seçimlerde tüm halkımıza sesleniyorum. Önümüzdeki seçimlerde iki tane oy pusulası kullanacak. Birinci oy pusulası Cumhurbaşkanlığı oy pusulası bizim tercihimiz Cumhur İttifakı'nda olduğumuz için cumhurbaşkanlığında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek. İkinci oy pusulası milletvekilliği oy pusulasıydı. Burada bizim tercihimiz tabii ki Büyük Birlik Partisi olacak. Halkın teveccühü de bu tarzda olacak. Bize gelen yoğun ilgiden, yoğun katkıdan dolayı tüm vatandaşlarımıza buradan teşekkür ediyorum” dedi.

bbp-denizli-ismail-karateke-2bbp-denizli-ismail-karateke-1