Isıtmax, sürdürülebilir ve inovatif enerji çözümleri ile endüstriyel alanda ısınma hizmetleri sunan bir markadır. Bunun yanı sıra bireysel kullanımlar ve küçük ticari işletmeler için de uygun ısıtma hizmetlerine sahiptir.

Isıtmax’ın seralara özel olarak geliştirdiği ısıtma çözümleri, tarım alanında faaliyet gösterenlere oldukça cazip avantajlar sunar. Sürdürülebilir prensipler ile geliştirilen Isıtmax sera ısıtma sistemleri, üst düzey enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda yüksek standartta bir verimlilik de vadeder.

Yüksek Standartta Tasarruf ve Üst Düzey Verimlilik

Isıtmax sera ısıtma sistemi, küçük ve orta ölçekteki topraklı çiftçiler için özel olarak geliştirilmiştir. Bu sistemin en temel avantajı, %60 oranında enerji tasarrufu vaad ediyor olmasıdır. Ayrıca erkencilik ve yüksek verimlilik olanaklarıyla da ön plana çıkan bu sistem, bitki kökünden ısıtma imkânı sunar. Bu sistem sayesinde çiftçiler, çok daha az hormon kullanarak bitki büyümesini destekleyebilir.

Isıtmax tarafından geliştirilen sera ısıtma çözümlerinin hedefi, bir mekânın doğrudan ısıtılması değildir. Bitkiyi ısıtmayı hedefleyen bu sistem sayesinde yüksek standartta enerji tasarrufu elde edilir. Dolayısıyla çiftçilerin ısıtma noktasında yaşadığı zorluklar da yine bu sistem sayesinde tamamen ortadan kalkar. Her türlü ortam için oldukça uygun bir yapıda olan Isıtmax sera ısıtma sistemi, son derece kolay bir biçimde monte edilebilme özelliğine de sahiptir.

Sera Otomasyonları ile Sürdürülebilir Enerji Çözümleri

Fidan ve tohum sehpaları için özel olarak tasarlanan otomasyon avantajı da sunan Isıtmax sera ısıtma sistemi, dikim yapılacak olan ürüne yüksek standartta izolasyon sağlar. Böylelikle üst düzey bir enerji tasarrufu elde edilir.

Isıtmax sera ısıtma sistemi, pek çok farklı bileşene göre optimize edilme özelliğine sahip bir otomasyona da ev sahipliği yapar. Dolayısıyla Isıtmax ayrıcalıklarıyla sera ısıtma sistemlerini tercih etmeniz durumunda ilk olarak sera izolasyon durumu ve bölgesel sıcaklık değerleri hakkında analizler yapılır. Dilerseniz siz de https://www.isitmax.com ile iletişime geçebilir, otomasyon sistemlerinden maksimum verim elde etmek için gerekli desteği alabilirsiniz.