Denizli’nin tanınmış işadamlarından Halil Sulayıcı’nın oğlu Emrun Sulayıcı 9 şahitle dünyaevine girdi.
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Halil ve Gönül Sulayıcı çiftinin oğulları Emrun Sulayıcı ile Mehmet Ali ile Fatma Jale Şenelmas çiftinin kızları Hazal Şenelmas, Kültür Sitesi’nde düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünyaevine girdi. Hazar ve Emrun’un düğün töreni Denizli’nin iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini de bir araya getirdi.
Kültür Sitesi’nde düzenlenen düğün törenine AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Denizli Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Değirmenci, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Yamanlar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Barboros Kocakurt, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya, Refik Uzun ve Denizli iş dünyasının tanınmış isimleriyle çok sayıda davetli katıldı.
Alkışlar arasında Emrun Sulayıcı ile Hazal Şenelmas’ın nikahını Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci kıydı. Genç çiftin nikahı ise 9 şahit huzurunda yapıldı. Genç çiftin nikahını kıyan Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, nikah töreninde yaptığı konuşmada, evlenen çiftlere tavsiyelerde bulunarak, 9 şahit için 9 çocuk önerdiklerini belirterek, düğüne katılanları kahkahaya boğdu.
Konuşmaların ardından Emrun Sulayıcı ile Hazal Şenelmas çiftinin nikahları kıyıldı. Genç çiftin evlenme cüzdanını AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak verdi.