Denizli'de eğitim veren Hacı Yılmaz - Emine Urhan Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk konulu resim sergisi düzenledi. 

Denizli'de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde 2 saat boyunca ziyaretçilere açık olan Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi beğeni aldı. Hacı Yılmaz - Emine Urhan Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul öğrencileri tarafından yapılan resimler ve arşiv fotoğrafların olduğu sergiye Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut katıldı. Kaymakam Bulut, okul müdürü Muhammet Yağız'dan sergi hakkında bilgi aldı. Tüm sergiyi gezen Bulut, öğrencilerle sohbet etti ve başarılar diledi. 

Hacı Yılmaz - Emine Urhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet Yağız, "Bu yıl 99.'sunu gururla kutladığımız Cumhuriyet Bayramı'nda öğrencilerimizle birlikte sergiye imza atmak istedik. Cumhuriyet coşkusunu yaşamak ve yaşatmak istediğimiz için resim sergisi düzenledik. Başta resim öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi. 

Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisini düzenlemekten dolayı sevinçli olduklarını belirten resim öğretmeni Özge Kavasoğlu, "Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, ortaokul öğrencilerimizle birlikte hazırlandığımız sergimizde Cumhuriyet ve Atatürk konulu resimleri ziyaretçilerin beğenisine sunarak farkındalık oluşturmak istedik. Öğrencilerimi tebrik ediyorum." dedi. 

Hacı Yılmaz - Emine Urhan Anadolu İmam Hatip Lisesi resim sergisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 

Haci-Yilmaz-Emine-Urhan-Anadolu-imam-Hatip-lisesi-resim-sergisi-5

Haci-Yilmaz-Emine-Urhan-Anadolu-imam-Hatip-lisesi-resim-sergisi-3

Haci-Yilmaz-Emine-Urhan-Anadolu-imam-Hatip-lisesi-resim-sergisi-4

Haci-Yilmaz-Emine-Urhan-Anadolu-imam-Hatip-lisesi-resim-sergisi-1

Haci-Yilmaz-Emine-Urhan-Anadolu-imam-Hatip-lisesi-resim-sergisi-2