Denizli’nin Kale ilçe Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya İlçe Müftüsü Abdullah Bilece tarafından teşekkür plaketi verildi. 
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın makamında gerçekleşen ziyarete İlçe Müftüsü Abdullah Bilece'nin yanı sıra müftülük personeli hazır bulundu. Bilece ziyarette yaptığı konuşmada, "İlçe merkez ve yeni mahallelerde bulunan camilerimizin eksiklerini ve bakım onarımını üstlendiğinden dolayı Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya teşekkür ederiz" dedi.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ise, Allah’ın yeryüzündeki evleri olan camilerin ihtiyaçlarını giderilmesinde vesile olduklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadet etmeleri için camilerimizin eksikliklerini gidermeyi belediye olarak üstlenmiş bulunmaktayız. Camilerimizin fiziksel olarak ihtiyaçları giderirken, temizliğine de devam ediyoruz. Peyzaj ve engelli girişleriyle yaşlı, engelli vatandaşların camilerimize kolayca ulaşmasını sağlıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Abdullah Bilece tarafından Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya teşekkür plaketi verildi.