Denizli’nin Kale ilçesine bağlı İnceğiz köyünde yaşayan bedensel engelli Yusuf Tembelo, Meral Yürek ve Havva Tembelo’ya Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından akülü araç hediye edildi.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca engelli vatandaşlara evlerinde ziyaret ederek, akülü araçları teslim etti. İlk olarak Şarallar Mahallesi'nde Yusuf Tembelo’nun evini ziyaret etti. Ziyaretten dolayı Yusuf Tembelo mutluluğu olduğunu ifade ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Ziyarete Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yanı sıra MHP İlçe Başkanı İbrahim Aşkın, Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Sözkesen, İnceğiz Köyü Muhtarı Yüksel Pekçok ve Doğanköyü muhtarı Ersin Eliküçük de hazır bulundu. Yusuf Tembelo’nun ailesi akülü araç hediyesinden dolayı Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya teşekkür etti.
Daha sonra Havva Tembelo ve Meral Yürek evine gidilirken akülü aracı teslim edildi.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklamada, “Bedensel engelli vatandaşların engellerini kaldırmak için seferberlik ilan ettik. Ekiplerimiz tarafından tespit ettiğimiz vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye alarak teslim ettik. Yaptığımız herşey onların mutlu olmaları için. Aracı teslim ettiğimiz anda yüzlerindeki ifade bizleri mutlu etmek için yetiyor. Her zaman olduğu gibi engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”dedi.