Denizli'nin Honaz ilçesi Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Çarşı Meydanı ve Atatürk Caddesi'ndeki içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarının devam ettiklerini belirtti.
Honaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Yeni Mahalle, Çarşı Meydanı ve Atatürk Caddesi’nde şebeke suyu borularını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yağmur suyu ve kanalizasyon şebekelerinin daha önce yenilendiği bölgede, ekipler ana hatlarda olası su kaçağının önüne geçmek, daha kaliteli su şebekesi oluşturmak ve yolların tekrar bozulmasını önlemek için eski boruları kaliteli yeni borularla değiştiriyor.
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Atatürk Caddesi'nin kaldırım düzenleme ve sıcak asfalt ile kaplamadan önce şebeke suyu hattını yenilediklerini ifade ederek, "Böylelikle hem ana şebekemizde olası su kaçaklarını önlemiş olacağız hem de daha kaliteli bir su şebekesini kurmuş olacağız. İlçemizin üst yapı çalışmalarının tamamlandığı her bölgesinde olduğu gibi bu caddemizde de içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu kanallarımızı yeniliyoruz. Bu çalışmalarımız diğer tüm mahallelerimizde devam edecek" dedi.