Denizli'de Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü mahallesinde yapılan fabrika açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda davetli katıldı.

SEKTÖRÜN 1 NUMARASIYIZ

Tarım makineleri, yedek parçaları, pulluk bıçakları, çapa bıçakları, kaz ayakları, kültivatör gibi pek çok ürün ürettiklerini belirten İkiler Ziraat Aletleri Limited Şirketi Kurucusu Ali Ürgül, "Tarım sektöründe toprak altı işlemlerin bıçaklarını yapmaktayız. Bu sektörde en kaliteli ürünleri üretiyoruz. Sektörün 1 numarasıyız. Kaliteli ürün üreterek iyi hizmet vermekteyiz. Halkın, çiftçinin yanındayız. Denizli'de açılışını yaptığımız fabrikamız, 8 bin 600 metrekarelik arsa içinde 5 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip. 3 tane makine mühendisimizle birlikte 35 kişiyi istihdam ediyoruz." ifadesini kullandı. 

16 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ

İkiler Ziraat Aletleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mertkan Ürgül, "İşletmemiz 32 yıl Sarayköy'de 500 metrekarelik bir üretim alanına sahipti. 2016 yılında Denizli'de 2500 metrekarelik bir alanda bulunan fabrikada faaliyetimizi devam ettirdik. Ekipmanlarımızı, gelişen teknolojiye uygun hale getirdik. Ürünlerimizi yurt dışına ihraç etmeye başladık. İhracata başladıktan sonra daha geniş bir hizmet binasına taşınmaya karar verdik. Yeni hizmet binamızda en yeni ekipmanlar ile her geçen gün kendimizi daha fazla geliştirmekteyiz." dedi. 

Türkiye'nin dışında 16 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Mertkan Ürgül, "Şu anda özellikle Balkan pazarının tamamına, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Sırbistan, Macaristan, Hırvatistan ve Azerbaycan gibi bir çok ülkeye ürün gönderiyoruz. 300 kalem ürünümüz var. Bunun yanında yurt dışı pazarına giden özel, tamamını fabrikamızda ürettiğimiz ürünlerimiz var. Sektörümüzde tarımın öncüsü olmayı hadefliyoruz. Türkiye'de şu an eğrilme ve kırılmaya garanti veren tek firmayız. Pazarın hakimiyiz diyebiliriz. Hedefimiz Dünya ülkelerine garantili, eğrilme kırılma olmadan, insanların daha güvenli kullanabilecekleri daha dayanıklı ürünler ürettiğimizi göstermek istiyoruz." dedi.

ÜRETMEYEN TOPLUM AÇ KALIR

İkiler Ziraat Aletleri şirket müdürü Ahmet Tekin, "İkiler Ziraat olarak her geçen gün hedefimizi daha yukarı çıkarıyoruz. Yapmış olduğumuz açılış hedeflerimizin bir tanesini daha gerçekleştirdiğimizi gösteriyor. Ziraat aletleri konusunda Denizli'den dünyaya açılan bir firmayız. İnanıyorum ki daha iyi işler yapacağız. 'Bir toplum üretmezse aç kalır' düsturundan yola çıkarak yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

ikiler-ziraat-denizli-acildi-6

ikiler-ziraat-denizli-acildi-7

ikiler-ziraat-denizli-acildi-4

ikiler-ziraat-denizli-acildi-5ikiler-ziraat-denizli-acildi-1

ikiler-ziraat-denizli-acildi-2

ikiler-ziraat-denizli-acildi-3