Salon dekorasyonu ve oturma odası dekorasyonu, konforlu ve ergonomik bir biçimde Belusso Mobilya tarafından özel olarak tasarlanmaktadır. Dekorasyon örneklerinin en başarılı ve en kaliteli biçimde projelendiren ve sunan Belusso Mobilya, Modoko’da hizmet vermektedir.

somineli-tv-unitesi

Tv Ünitesi Modelleri ve Dekorasyonu

Tv ünitesi modelleri, salon ve oturma odası gibi herkesin kullandığı alanlarda en çok kullanılan mobilya gruplarının başında geliyor. Daha çok kısa bir süre önce hayatımıza giren tv ünitesi modelleri, Türk mobilya sektörünün gelişmesi ve daha da deneyimli bir hale gelmesi ile bambaşka bir boyut kazanmıştır.

tv-unitesi

Yenilenen tasarımlar ve daha kullanışlı hale gelmesi ile tv ünitesi modelleri, çok fazla seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Belusso Mobilya, sizin için en uygun olan ve dekorasyonunuza en çok yakışacak olan tv ünitesi veya tv sehpası modelini tasarlayarak üretiyor ve güvenilir kargolama sistemi ile evlerinize kadar getiriyor.

Dekoratif Tv Ünitesi Modelleri

Tv ünitesi modelleri standart olarak düşünülse de aslında şu an piyasada birbirinden farklı yüzlerce tv ünitesi modeli bulunuyor. Ancak son zamanlarda en çok dikkat çeken tv ünitesi modeli kitaplıklı tv ünitesi ve şömineli tv ünitesi oluyor.

modoko

Şıklığın yanı sıra mükemmel bir depolayıcı olan tv ünitesi modelleri, kitaplık gibi salonda büyük bir kaplayan mobilyayı, tv ünitesi ile birleştirerek daha estetik ve daha şık bir mobilya haline gelmiştir.

Kitaplıklı tv ünitesi modellerinin yanı sıra şömineli tv ünitesi modelleri de, 2023 mobilya modellerinde en çok tercih edilen tv ünitesi modeli olacak ! Nostaljik bir yansıması olarak evlerimize girecek olan şömineli tv ünitesi, elektrikli veya şömineli görünümlü olabilir.

kitaplikli-tv-unitesi

Model seçenekleri için Belusso Mobilya ile iletişime geçebilir aynı zamanda iç mimarlık hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir Başarı Öyküsü - Belusso Mobilya
 

Mobilya ve dekorasyon alanında hizmet veren ve aynı zamanda da Modoko firması olan Belusso Mobilya, gerek yapmış olduğu dekorasyonlar gerekse de müşteriye olan saygısı ile Türkiye’de en çok konuşulan firmalar arasına girmeyi başarmıştır.

Ramazan-Macit

Yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve deneyimle Ramazan Macit tarafından kurulan Belusso Mobilya, hem yurt içine hem de yurt dışına mobilya gönderimi yapmaktadır. Mobilyacılık sektörünün nabzını tutan ve bu alandaki trendleri belirleyen Belusso Mobilya, iç mimarlık hizmeti ve mobilya üretimi hizmeti vermektedir. 

Modoko Belusso Mobilya iletişime geçerek iç mimarlık hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilir aynı zamanda da mobilya modellerini daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.