Ziyaretlerde hayat pahalılığının ön plana çıktığı sohbetlerde kadınların “Kilo ile meyve sebze almayı artık unuttuk. Tane tane alabiliyoruz” sözlerine Şenel, esprili bir dille “Neymiş? Demek ki gözlerdeki ışıkla bu iş olmuyormuş” diye cevap verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde yoğun bir şekilde hayat pahalılığından yakınmalarla karşılaşan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, fabrika işçileriyle buluşuyor. Şenel, özellikle kadın çalışanların “Mutfakta artık dolaplar boş kalıyor. Kilo ile alışverişi unuttuk. Pazara çıkmaktan korkar olduk. Kazandığımız para yetmiyor yanına da borç ekliyoruz” şeklindeki yakınmalarına esprili bir şekilde “Ekonomi bakanımızın gözlerindeki ışıkla demek ki bu işler olmuyormuş” diye yanıt verdi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, zor ekonomik şartların insanların belini büktüğünü ancak Millet İttifakı ve İYİ Parti’nin iktidar değişiminde konusunda uzman ekonomistleri ile bu işin en fazla 6 ayda rayına oturtulabileceğini dile getirdi.

Şenel, “Dünyanın hiçbir yerinde gözlerdeki ışıkla ekonomi yönetilmiyor. Stratejik hatalar dünya sıralamasındaki yerimizi bile 4-5 basamak geriye çekti. Bu düzen değişecek. Başka yolu yok. Hep birlikte başaracağız, hep birlikte refaha kavuşacağız” dedi.

iyi-parti-ibrahim-senel-ekonomi4

iyi-parti-ibrahim-senel-ekonomi2

iyi-parti-ibrahim-senel-ekonomi3

iyi-parti-ibrahim-senel-ekonomi1