S.S. Honaz Organize Denizli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Honaz Belediyesi Düğün Salonunda yapılan toplantıya Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’da katıldı. Başkan Devecioğlu yaptığı konuşmada yolcu taşımacılığının önemine değindi. Vatandaşlarımızın, minibüs esnafının verdiği hizmetten genel anlamda memnun olduğunu belirten Devecioğlu, “Halkımıza daha iyi nasıl hizmet verebiliriz düşüncesi ve arzusu her zaman olmalı. Sizlerin işinizi bir meslek gibi önemseyip, o düşünce ile çalışmanızı takdirle karşılıyorum. Bizler vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Burada ciddi bir emek veriliyor. Bizler hem halkımız hem de şehir içi taşımacılığı yapan kardeşlerimiz mutlu olmasını istiyoruz. Toplu taşımada vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli.” diye konuştu.
Honaz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Tavşan, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’na kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
Toplantının devamında kooperatif üyesi minibüsçülerle sohbet eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Devecioğlu çıkışta minibüsçüler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.