Yazılı bir basın açıklaması yapan Arpacı; "Haydi Denizli, vatanını seven herkesi 28 Mayıs'ta sandığa, oyunu kullanmaya çağırıyoruz. Demokratik hakkımızı kullanıyor ve 13'üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na Denizli'den daha güçlü bir şekilde destek veriyoruz" dedi.

TEŞEKKÜRLER DENİZLİ

Açıklamasında 14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Şeref Arpacı, milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin oy oranın arttığını söyleyerek Denizlilere teşekkür etti. Arpacı:  "2018 yılında %28,18 olan oy oranımız bu seçimlerde %32,1'e yükselmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu %48, 36 oranı ile en yüksek oyu almıştır. Denizli'li hemsehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bu sonuç bize, Denizlimizin değişimden yana olduğunu göstermiştir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne gösterilen bu teveccüh TBMM'de asla karşılıksız kalmayacaktır. İşçisinden işverenine, esnafından çiftçisine, Denizlimizin sesi mecliste daha gür çıkacaktır" dedi.

EKONOMİYİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Türkiye'de ekonomiyi ayağa kaldıracaklarını söyleyen CHP Milletvekili Şeref Arpacı: "21 yıllık AKP iktidarları sonucunda, ülkemizde ekonomik kriz ekonomik buhrana dönüşmüş, kurumların içi boşaltılmış, iktidar ve çevresindekiler zenginleşirken halkımızın yoksulluğu derinleşmiştir. Adı bile konulamayan sözde bir ekonomi modeli ile üreten herkes zarar eder hale gelmiştir. Bu tahribatı biz ortadan kaldıracağız. En kısa sürede kurumları bağımsızlaştıracak, vergide adaleti sağlayacak, mülakata göre değil liyakata göre yaptığımız görevlendirmelerle devlet kurumlarını ayağa kaldıracağız.  Üreten, ülkemize katma değer sağlayan her kesimi, ihtiyaçları doğrultusunda destekleyeceğiz. İthalat ekonomisine son vererek, ülkemiz kaynaklarını daha verimli kullanabileceğimiz sektörel teşvik politikalarını hayata geçirecek, ihracatı arttıracağız. Milletimizin zenginleştiği bir ekonomik düzeni, en kısa sürede hayata geçireceğiz" ifadelerine yer verdi.

VATAN SEVGİMİZ SORGULANAMAZ

Milletimize ve vatanımıza olan sevgi ve bağlılığımız sorgulanamaz diyen CHP'li Vekil: "Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ülkemiz zengin kaynakları, verimli toprakları, cennet gibi doğal güzellıkleri ile icinde bulunduğu zor durumdan çıkabilecek potansiyele sahiptir. Bu potansiyel ancak doğru ve dürüst bir yönetime teslim edildiğinde kalkınmanın önü açılacaktır. Hiç şüphesiz halkımız da bunları gözeterek tercihini yapacaktır. 
Ülkemiz sınırlarını namus kabul eden, köklerinden aldığı güç ile geleceğe sağlam şekilde uzanan Cumhuriyet Halk Partisi, ortak akılla ve ittifakları ile aydınlık yarınları kuracak irade, dürüst yönetim anlayışı ve vizyona sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Vatan ve millet sevgisi sorgulanamaz."  dedi.

OY KULLANDIĞIN SANDIĞA SAHİP ÇIK

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, herkesin oy kullandığı sandığa sahip çıkması gerektiğini vurguladığı açıklamasında: "28 Mayıs'ta sandığa gidip oyumuzu kullanıyoruz. Ancak sandığa yansıyan irademize sonuna kadar sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için vatandaşlarımızı oy sayım sürecinde de sandık başında olmaya davet ediyorum. Her bir oy çok kıymetli. Oy kullandığımız sandıklardaki tüm oyların, ıslak imzalı tutanaklara doğru olarak geçirilmesi için sandıklara sonuna kadar sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.