Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu,  Denizli’de İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’nın açılışını yaptı. Denizli Adalet Sarayı yanında bulunan otoparkta açılan Sergi,  5 gün boyunca vatandaşların beğenisine ve satışına sunulacak. Fuarda giyim’den hediyelik eşyaya, tekstilden gıdaya, mobilyadan temizlik ürünlerine kadar her türlü ürünü bulabilmek mümkün.

Fuarın açılışına Adalet Bakanlığı Müsteşarı, Kena İpek, Adalet Bakan Yardımcısı Bila Uçar, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, HSYK Üyeleri, çevre illerin Cumhuriyet Başsavcıları ve bir çok vatandaş katıldı

Denizli’de ilk defa yapılan fuarda her türlü ihtiyaca yönelik ürün bulunuyor. Cezaevinde üretilen bazı ürünler ise dikkat çekiyor. Park ve bahçelerde  kullanılan ürünler,  Devlet dairelerinde kullanılan ofis malzemeleri  Ordu ve bazı devlet dairelerinde kullanılan üniformalar  tutuklu ve mahkumlar taradfından açılan atölyelerde üretiliyor.