Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde hizmet vermeye başladığı günden itibaren kalitesinden asla ödün vermeyen Hayat Apart, kız öğrencilere yönelik sunduğu imkanlarla takdir topluyor. Velilerinde güvenli liman olarak nitelendirdiği Hayat Apart, günün her anı ve saatinde güvenlik kamerasıyla denetim altında.

KENDİLERİNİ EVLERİNDE GİBİ HİSSEDİYORLAR

Yeni eğitim ve öğretim yılına geçmiş kalitesinin üzerine kalite katarak hizmetlerine devam eden Hayat Apart, faaliyet gösterdiği günden itibaren kız öğrencilerin takdirini toplayan Hayat Apart, alanında farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Hem Yahşihan’ın hem de Kırıkkale Üniversitesi’nin en merkezi konumunda yer alan Hayat Kız Apart, kız öğrencilerin güvenli yuvası olarak ön plana çıkıyor. Her ince ayrıntının düşünüldüğü Hayat Apart’ta öğrenciler kendilerini adeta ailelerinin yanında gibi hissediyor.

ÖĞRENCİLER MUTLU BİR YAŞAM SÜRÜYOR

Her alanda gerekli güvenlik önlemlerinin en iyi şekilde alındığı Hayat Apart Kırıkkale Kız Apartı’nda öğrenciler mutlu bir yaşam sürmenin hazzını yaşıyor.  Aynı zamanda apart içerisinde: mutfak, banyo, kablo TV ve internet bağlantıları, 24 saat sıcak su, 24 saat güvenlik hizmeti sunuluyor. Öğrencilerin huzurlu şekilde tercih edebileceği Hayat Apart, adeta kaliteyi de bir yaşam biçimi haline getirmiş durumda. Öğrenciler başta olmak üzere; velilerin güvenini kazanan ve çalışanlarının da memnuniyetini sağlayan Hayat Apart, hijyen ve tertipli çalışmayı kendisine felsefe edinerek yolunda ilerliyor. 

UZMAN KADRO, BAŞARI ODAKLI HİZMETLER

Yurdun güvenlik kapasitesini ve saygınlığını artırmak amacıyla yapılan çalışmalarda Hayat Kız Apartı'na değer katan ayrı bir faktör. Verilen hizmetlerin sürekliliğini ve gelişimini güvence altına alma gayesinde olan Hayat Apart, başarıya odaklanmış uzman kadromuz sayesinde, yüksek kalitede barınma hizmeti sunuyor. Güvenliğe önem veren Hayat Kız Apartı, ‘Eviniz Gibi Güvenli!’ sloganıyla öğrenci velilerinin de gözünün arkada kalmamasını sağlıyor. 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti sunarak, öğrencilerin evlerinde olduğu gibi güvende kalmasını sağlayan Hayat Kız Apartı, rahatlığına ve hijyen konularına büyük önem veren öğrencilerinde olmazsa olmazı arasında yer alıyor. 

BURADA ÖĞRENCİLER SADECE DERSLERİNE ODAKLANIYOR

Ayrıca Hayat Apart, bünyesinde bulundurduğu su tankları ile olası bir su kesilmesine karşı önlemini almış durumda. Kırıkkale Üniversitesi yerleşkesi giriş kapısına çok yakın mesafede olan Hayat Apart, alışveriş merkezi, market, kafeler ve üniversite içi ring alanına da yürüyerek ulaşım imkanı sağlıyor. Öğrencilerin ev işleri ile uğraşmayıp sadece derslerine odaklanmasını isteyen Hayat Apart, her gün temizlik hizmeti sunuyor. Profesyonel ekipler tarafından en ince ayrıntısına kadar yapılan temizliklerle, öğrenciler bu dertten kurtulurken hem derslerine vakit ayırabiliyor hem de sağlığını koruyabiliyor.

DERS ÇALIŞIRKEN RAHAT ETMESİNİ SAĞLIYOR

Öğrencileri bir müşteri gibi görmeyen ve onlara bir aile ortamı hazırlayan Hayat Apart, 7 gün 24 saat sağladığı sınırsız internetle, öğrencilerin ders çalışırken rahat etmesini sağlıyor. Öğrenciler ise her odada bulunan sınırsız Wİ-Fİ sayesinde, derslerinde geniş bir kaynağa ulaşabiliyor. Hayat Kız Apart verdiği kusursuz hizmetle, Kırıkkale Apart denilince akla ilk gelen isim oluyor. Sıcak bir aile ortamına sahip olan Hayat Kırıkkale Kız Apartı, kaliteli hizmetlerini artırarak devam edeceğini her alanda kanıtlıyor.