Ev bütçesini düzenlemek aileler için her zaman en önemli ve güncel konular arasında yer almıştır. Herkes daha fazla tasarruf yapmak ister. Özellikle gündelik harcamaların daha fazla yer kaplamaya başladığı bugünlerde bu konu hane halklarının gündemini daha fazla kaplamaya başladı.

Peki, bu sorunu çözmek için ne yapılabilir? Gündelik harcamalarımızın evimizin bütçesi üzerinde daha fazla baskı kurduğu son zamanlarda buna net bir cevap vermek tabi ki zor olmaktadır.

Akıllara gelen ilk çözüm, her zaman satın aldığımız kaliteli ürünleri daha ucuz bir şekilde edinebilmenin yegâne yolu olan marketler tarafından düzenlenen kampanyaları takip etmektir. Zira, her zaman gündelik ürünlerini satın aldığımız firmalar da ürünlerini satmak istemektedirler.

Marketlerin satış yaptıkları bu ürünleri satma miktarlarını arttırmak için en sık tercih ettikleri yol ise kampanyalar ile ürünlere olan talebi arttırmaya çalışmaktır. Son zamanlarda fark etmiş olmalısınız ki marketler tarafından düzenlenen bu kampanyaların sayısı artmaya başladı.

İnternet teknolojilerinin gün geçtikçe daha da yaygınlaştığı son zamanlarda marketlerin bu teknolojilere yönelik çalışmalar yaptığı malum. Ancak yine de geleneksel iletişim yöntemlerinden biri olan broşürler ile insanlara tanıtım yapmaya devam etmektedirler.

Peki, son zamanların gözde iletişim yöntemlerinden olan internet teknolojileri ile geleneksel yöntemlerden biri olan broşürler ile insanlara ulaşmayı bir araya getirmeye ne dersiniz?

İşte Türkçe Broşürler bunu yapıyor. Türkçe Broşürler sitesinde Türkiye’nin gündelik ve kişisel bakım alışverişinde en çok tercih edilen 40’tan fazla firmanın broşürleri güncel bir şekilde yayınlanmaktadır. Sitenin en önemli özelliği ise kullanıcı odaklı bir şekilde çalışmasıdır.

Bim, A101, Şok kataloglar yayını yapan Türkçe Broşürler sitesi hepimizin yakınlarında yer alan bu marketlerin kampanyalarına ilişkin kolay bir şekilde bilgi edinmemizi sağlamaktadır.

Kategorilerle broşür arama

Türkçe Broşürler sitesinde dikkatleri çeken en önemli nokta, sitenin her zaman en güncel kampanyalara ilişkin broşürleri sitenin en çok dikkat çeken üst bölümünde yayınlamasıdır.

Siteye giriş yaptığımızda karşımıza çıkan ilk menü “En Popüler Kataloglar” isimli menüdür. Bu menüde site kullanıcıları tarafından en çok tıklanan ve en çok tercih edilen broşürlere yer verilmiştir. Bu bölümde yer alan broşürler her zaman günceldir.

Buradaki broşürlerden birine tıkladığınızda karşınıza broşür sahibi firmanın site veri tabanında yer alan bütün broşürleri çıkacaktır. Burada renkli bir şekilde yer alan broşürler, halihazırda devam eden kampanyaları göstermektedir. Siyah-beyaz olan broşürler ise süresi geçmiş kampanyaları göstermektedir.

Sitede dikkatleri çeken bir diğer menü ise “Kategorilerine Göre Satıcılar” isimli menüdür. Bu menüde ise site veri tabanında yer alan broşürler, markanın sektörlerine göre sınıflandırılmıştır.

Burada Türkçe Broşürler sitesinde yer alan broşürlerin sahibi olan markaları hizmet verdikleri alanlara göre sınıflandırarak ne ihtiyacınız varsa kolay bir şekilde onu bulmanızı sağlamak hedeflenmiştir.

Herhangi bir sektöre somut olarak ait olmayan ürünler için ise bir “Diğer” menüsü konulmuştur.

Görüldüğü üzere, kullanıcılarına oldukça pratik bir kullanım imkanı sunan Türkçe Broşürler sitesi üzerinde broşür aramak oldukça kolaydır. Türkçe Broşürler sitesini kullanarak ailenizin ekonomisine her zaman katkı sağlayabileceksiniz.

Siz de özellikle her zaman satın aldığımız gündelik ürünlerin fiyatlarının artış gösterdiği bugünlerde kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla almak için kampanyaları takip ediyorsanız Türkçe Broşürler tam aradığınız adres olacak.