HABERDENİZLİ.COM / (AA)

Görgülü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, faaliyet gösterdikleri her alanda teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak hizmet kalitesini en üst seviyelere çıkarma gayretinde olan PTT A.Ş'nin bugün Türkiye'nin en gözde kurumlarından birisi haline gelirken halkın teveccühüne de mazhar olduğunu belirtti.

Posta, kargo, lojistik, e-ticaret, sigortacılık ve bankacılık gibi pek çok farklı alanda yenilikçi çözümleriyle ülkeye hizmet eden, geçmişten bugüne müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren PTT'nin, "En Hızlı Yükseliş Gösteren Kurum" ödülüne layık görüldüğünü hatırlatan Görgülü, şunları söyledi: "179 yıldır, geçmişten edindiği tecrübeleri geleceğe taşıyan şirketimiz, son dönemlerin en yoğun e-ticaretinin yapıldığı, 'Efsane Cuma' indirimleri adıyla adeta gelenekselleşen, Türkiye genelinde 10 gün gibi kısa sürede yaklaşık 4,5 milyon gönderinin postaya verildiği dönemde, bu gönderileri ülkemizin en ücra köşelerine ulaştırmıştır. Ülkemiz genelinde yoğun kargo trafiğinin yaşandığı bu dönemde ilimize gelen gönderi sayısı da normal dönemin dört katı üzerinde gerçekleşmiş, günlük ortalama 10 bin kargo, 30 bin posta gönderisinin alıcılarına ulaşması sağlanmıştır. İlimizde, dağıtım hizmetlerinde sağlanan bu başarıya paralel olarak, üreten Denizli'nin ürünlerini yaygın hizmet ağımız ile ülkemizin en ücra köşelerine 'Denizli üretir, PTT güvenle dağıtır' ilkesiyle ulaştırmaktayız. İlimizden başta tekstil olmak üzere sanayi ve tarım ürünlerini güvenli bir şekilde alıcılara iletiyoruz."

PTT Denizli'de normal dönemin dört katı gönderi dağıttı

PTT'nin 120 işyeri, 161 araç ve 500 personelle başarılı ivmesini Denizi'de de sürdürdüğüne işaret eden Görgülü, destek veren başta PTT Genel Müdürlüğü olmak üzere tüm çalışanlarına ve müşterilere teşekkür etti.

Yenişehir Mahallesinde PTT Kargo Denizli Posta İşleme ve Dağıtım Merkez Müdürlüğünde kargo ile Trabzon hurması gönderen Oğuz Yalçın, "Bizde cennet elması olarak geçer, kendi ürünümüzü, Türkiye'nin her yerine PTT Kargo ile gönderiyoruz ve memnunuz. Devamlı PTT Kargo'yu kullanıyoruz. Gününde ulaşıyor, herhangi bir şikayetimiz de yok. Şu anda Ankara'ya gönderiyorum. İstanbul, Erzurum, her yere gönderiyoruz." dedi.

PTT Denizli'de normal dönemin dört katı gönderi dağıttı

PTT Denizli'de normal dönemin dört katı gönderi dağıttı

PTT Denizli'de normal dönemin dört katı gönderi dağıttı