Muğla’nın Seydikemer ilçesinde önceki gün aranan 4 PKK’lı terörist ile onları karşılayan 3 işbirlikçi düzenlenen operasyonla yakalanmış ve itiraflar sonucu bölgede 7 kişilik bir terörist grubun daha olduğunu belirleyen güvenlik güçleri dün sabah saatlerinde Köyceğiz ilçesi kırsalında arama başlatmıştı. Arama tarama faaliyeti sırasında sağlanan sıcak temas sonucu 5 terörist ölü olarak ele geçirilmiş, çatışmada 1 binbaşı hafif şekilde yaralanmıştı.

Kaçan 2 PKK’lı teröristin yakalanması için başlatılan aramaların gece boyunca devam ettiği bildirildi. Polis özel harekat ve komando birliklerinin katılımıyla Denizli’nin Beyağaç ilçesi ile dünkü çatışmanın yaşandığı Köyceğiz’in Toplarlar Şelalesi bölgesi olmak üzere iki farklı yönden operasyonları sürdürdüğü ve kaçan hainler için oluşturulan çemberin giderek daraldığı kaydedildi.

Öte yandan; çatışmada ayağından hafif şekilde yaralanan ve Dalaman Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Binbaşı Y.O.’nun ameliyattan çıktığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.