Seçimlere az bir süre kala sosyal medyada çok paylaşılan bir rap klipi olay oldu.  Bir süre önce CHP Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Özdarak tarafından paylaşılan rap video klip, sözleriyle Subaşıoğlu’na bir gönderme niteliği taşırken, finalinde ekranlara yansıyan İYİ Parti İl Başkanlığı tabelası da gözlerden kaçmıyor

31 Mart Seçimleri Denizli’de birçok lokasyonda gerçekten büyük rekabete yol açtığı gibi renkli görüntülere de sahne oluyor. Merkezefendi’de nefesler tutulurken, birkaç gün önce CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak’ın facebook sayfasında paylaştığı bir video klip kısa sürede fenomen oldu.

Açıkça olmasa da sözlerine bakıldığında Subaşıoğlu’na gönderme yapan video klipte görüntüler Merkezefendi sokaklarından. Subaşıoğlu’nun 31 Mart’taki seçimlerde kaybedeceğinin ima edildiği klipte, kavgacı ve gergin üslubu “Partilinle kavgalısın küsmüşsün basına, ne geldiyse dilinden ne geldiyse başına” sözleriyle işlenmiş.

CHP’li gençlerin paylaştığı klipin sonunda ise Millet İttifakı’nın diğer ortağı unutulmamış. Delikliçınar Meydanı’nda çekildiği anlaşılan final bölümünde Yeni Camii Minarelerinin arkasında İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nın tabelası görüntüleniyor.