HABERDENİZLİ.COM

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü 5 günlük yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre Denizli’de bugün hava az bulutlu ve açık geçecek. Sıcaklığın 17 derece olarak ölçüldüğü Denizli’de güneş, 3 gün daha yüzünü gösterecek.

Meteoroloji verilerine göre Denizli’de bugünden itibaren hava sıcaklığı düşmeye başlayacak. Yarın az bulutlu ve açık bir havada 15 derece sıcaklığın olacağı il genelinde Cuma günü ise hava yine az bulutlu ve açık olacak ama hava sıcaklığı 10 dereceye kadar düşecek.

HAFTA SONU

Bugün ve iki günü daha açık bir havada geçirecek Denizli’de hafta sonunda ise yağış geri geliyor. Hava sıcaklığın bir anda 6 derece düşeceği bölgede il merkezi ile Buldan, Güney, Sarayköy ve Honaz’da yağmur, geri kalan 13 ilçede ise karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak.

14 İLÇEYE KAR

Bölgede Pazar günü de eksi derecelere düşen gece sıcaklığında yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji verilene göre Pamukkale’nin yüksek mahalleleri ile Acıpayam, Babadağ, Beyağaç, Kale, Tavas, Serinhisar, Çameli, Çal, Çardak, Bozkurt, Çivril, Baklan, Bekilli, Güney ilçelerinde Pazar günü kar yağışı bekleniyor.