Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 yılda yapılan köprülü kavşakların diğer illere örnek olduğunu söyledi. 
Denizli Belediyesi'nin son 10 yılda hizmete sunduğu 9 adet köprülü kavşağın kent trafiğinin can damarı olduğu belirtilirken, İzmir yönünde İstasyon, Sümer, Bakırlı Köprülü Kavşakları, Ankara yönünde Dokuzkavaklar, Sevindik, Pamukkale Köprülü Kavşakları, Antalya yönünde Deliktaş, Fatih ve Kayıhan Köprülü Kavşaklarının Türkiye'de bir çok ile örnek olduğu kaydedildi.
On yılda 9 adet köprülü kavşağı hizmete sunduklarını, kent giriş ve çıkışlarında yaşanan keşmekeşliğin ortadan kaldırıldığını belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'nin önemli sorunlarından biri olan ulaşıma ilişkin bugüne kadar pek çok uygulamayı hayata geçirdik. Bu hizmetlerin başında ise köprülü kavşaklar geliyor. 2004 yılında göreve geldiğimizde Denizli'de bir tek köprülü kavşak yokken, bugün bu sayı 9. Bir zamanlar Aydın, İzmir ve Muğla’nın yollarına gıpta ederek bakardık. Şimdi Türkiye’nin birçok şehrinden kentimizdeki yollara, kavşaklara, üst geçitlere gıptayla bakıyorlar. Kente kazandırdığımız köprülü kavşaklar ile hem zamandan kazanırken hem de yollarımız daha güvenli ve konforlu hale geldi" dedi.
Trafik güvenliği konusunda Denizli'de son 10 yılda büyük bir değişim yaşandığına dikkat çeken Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şehirlerarası yollarda köprülü kavşaklarla hızlanan trafikte yayaların karşıdan karşıya geçişini de güvenli bir hale getirmek amacı ile 10 yılda 10 yaya üst geçidini kente kazandırdık. Özellikle şehirler arası karayollarında üst geçitler büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor. Araç akışının yoğun olduğu bölgelerde yapılan üst geçitler ile bölge insanının trafik güvenliği sağlanırken, yapılan üst geçitler ayrıca Denizli'nin giriş çıkışlarına da bambaşka bir görünüm kazandırdı. İhtiyaç olduğu sürece üst geçitler yapmaya devam edeceğiz."