Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İran ile imzalanan anlaşmada herhangi bir sıkıntı olmadığını belirterek, bu konulardaki hassasiyetlerinin en üst düzeyde olduğunu söyledi. 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tavas’ın Nikfer beldesindeki Bozdağ’da bu yıl 5.si düzenlenen Kar Şenliği’ne katıldı. Şenliğe Bakan Zeybekci’nin yanı sıra Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve binlerce vatandaş katıldı.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci karda güçlükle yürürken, kar kalınlığının 30 santimetreye yaklaştığı görüldü. Bakan Zeybekci, daha sonra kar aracını kullandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Zeybekci, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Bozdağ’ın Denizli’nin incisi olacağını belirten Bakan Zeybekci, ‘’Bozdağ’ın 5’sini düzenlediğimiz kar şenliğine katılmak için geldik. Denizli’nin son 10 yıldaki en büyük hayaliydi. Bunu gerçekleştiriyoruz. Fiziki anlamda artık tesislerin ortaya çıkmaya başladığı, elektriğin geldiği, telesiyejin çalışmaya başladığı bir yer oldu. Biz çok mutluyuz. İnşallah seneye bütün tesisler bitmiş olacak. Günü birilik konaklama tesisleri de bitecek. Şimdilik eksiğimiz oteller.Onları da kazandırmaya çalışacağız. Bozdağ Kayak Merkezi Denizlinin başka bir lige geçmesi anlamında önemlidir. Seneye daha güzel olacak. Şimdilik 18 milyon TL harcandı. Bundan sonra da harcanacak para 30 milyon TL tutacak. Hepimize hayırlı olsun’’ dedi.
İsminin Pamukdağ olması ile ilgili soruya Bakan Zeybekci, ‘’Buranın kadim adı Bozdağ’dır. Bu böyle olmalıdır. Başka yerlerde de Bozdağ olabİlir ama bizimki en güzelidir’’ dedi
Türkiye ve İran’da arasında yaşanan anlaşma olayıyla ilgili de konuşan Zeybekci, ‘’ Türkiye olarak İran’la her iki taraf için de çok güzel bir anlaşma imzalandı. Tercihli ticaret anlaşması imzalandı. Hassasiyetler anlamında hiç kimse bize bayrağımız ve milli onurumuz ile ilgili hassasiyet dersi vermeye hakkı yoktur. Bizim bu konulardaki hassasiyetimiz en üst düzeydedir. Ülkemiz ve milletimiz için çok güzel bir anlaşma oldu’’dedi.