Denizli’de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevi yapan Sevgi Eli, 10. kuruluş yıldönümünde yeni binasında hizmet vermeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli yeni hizmet binasının açılış törenine, Denizli Vali Yardımcısı İsmail Kaygısız, önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, ilçe belediye başkanları, hayırseverler, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, Peygamber Efendimizin, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" düsturu ile hareket ettiklerini belirterek, "Hiç bir çocuğumuz aç yatmasın, hiç bir insanımız açıkta kalmasın, hiçbir yaşlımız engellimiz, hayatın sürdürürken dünyaya geldiğine pişman olmasın. Bu düsturla hareket ediyoruz" dedi.

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlamında en üst seviyede gayret gösteriyoruz. Yerel yönetim olarak 2006 yılında başlattığımız güçlü bir yürüyüşümüz vardı. O günün Belediye Başkanı ve önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, eşleri Ayşen Zeybekci hanımefendi, değerli hayırseverlerimiz, meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak bizler ve isimsiz kahramanlarla beraber bu yürüyüş başladı. Bugün 10’uncu yıldayız. Her gün büyüyerek devam etti. Her gün bir fazla ihtiyaç sahibi insanımızın derdine derman olmak için koşturduk. Ben öncelikle önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve değerli eşleri

Ayşen Zeybekci hanımefendiye çok teşekkür ediyorum."
Bugüne kadar 25 bin hayırseverin Sevgi Eli’ne bağışta bulunduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Biz nakdi bağış istemiyoruz, almıyoruz. Eşya ve kıyafetlerle ilgili her türlü emin el olarak, sağ elin verdiğini sol el göremeyecek şekilde hayırseverler bize bağışlıyor" dedi. Sevgi Eli’nde her şeyin kayıt altında olduğuna değinen Başkan Zolan, "Bu hizmet binası bir mağaza anlayışıyla hareket edecek. Burada toplam 3 bin metrekare kapalı alanıyla ihtiyacı olanlara hizmet verilecek. İhtiyaç sahibine kendi bedenine uyan model ve renk seçebilme hakkını inşallah bu mağazamızda, alışveriş yapar duygusuyla seçebilme şansını sunacağız. Bugüne kadar 100 bin’in üzerinde insanımıza bu hizmeti ulaştırdık. Belediyelerin asli işi, yol, bina, alt yapı yapmaktır ama şehrimizde aç ve açıkta kalan insan olmamalı düşüncesiyle bu yürüyüşü güçlendirerek devam ettiriyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler 4 kattan oluşan 3 bin metrekare kapalı alana sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli yeni hizmet binasında incelemede bulundu.