Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, Pamukkale’de yaşayan kadınların yaşam standardını yükselteceklerini söyledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yapan MHP Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar,  kadınların bir toprak misali evladına can verdiğini, onu koruyup kolladığını belirtti. Kadınların, bulundukları her ortamda üstlendikleri vazifeleri şerefli şekilde yerine getirdiğini ifade eden Bahtiyar,  şunları kaydetti: "Kadınların ellerinin değdiği her şeyde güzellik, nur, sabır, şefkat ve emek vardır. Ailelerini ayakta tutabilmek için elleri nasır tutan, şehit evladını toprağın altına koyarken başı dik duran, genci yaşlısı demeden bu vatanı kurtarmak için çalışan bizleri dualarıyla ayakta tutan kadınlarımız, memleketimizin ve milletimizin ruhu olmuştur. Yüce Allah'ın bizlere emaneti olan kadınlarımızın eşit, onurlu, saygın bir konumu olmalıdır” dedi.

Kadına yönelik her türlü şiddeti nefretle kınadığını belirten Bahtiyar, “Bu önemli günün aracılığıyla sokak ortasında katledilen töre adı altında kıyılan kadınlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, kadınlarımıza uzanan kirli ellerin hak ettikleri cezayı almalarını temenni ediyorum. Kadınlara yönelik şiddetin her türlüsünü kınıyorum. Omuzlar üzerinde yükselmeye layık başta tüm şehit anneleri olmak üzere kahraman Türk kadınının kadınlar gününü tebrik eder, hürmetle selamlarım” ifadelerini kullandı.