Vichy markası İlk kez bir dermatolog tarafından 1930’lu yıllarda kurulmuştur. Kurucusu Dr. Haller' dir. Dünyaca bilinen bir markadır ve oldukça kaliteli bir içeriğe sahiptir. İçeriğinde özel maddeler bulunur. Bu maddeler cilt için şifa niteliğindedir. Vichy markası da birçok dermokozmetik gibi Fransa’dan gelir. Fransa’nın kaplıca suları meşhur olduğu için, bu markanın ürünlerinin içeriğinde de termal su bulunur.

Vichy bir kasaba ismidir. Termal sular cilt için çok yararlıdır. Birçok cilt sorununu çözdüğü bilinir. Bu markanın ürünleri de düzenli kullanıldığı zaman, büyük oranda düzelme sağlar. Ayrıca cildin daha dayanıklı olmasını sağlar. Vichy'nin tüm cilt bakım ürünlerinin içerisinde termal su bulunur.

Vichy Fiyatları Nelerdir?

Vichy ürün fiyatları da merak edilir. Vichy’nin ürünleri genelde set şeklinde satılır. Cilt bakım ürünlerinin yanı sıra, saç bakım ürünleri de vardır. Ürünlerin tekli ve çoklu alımları arasında fark vardır. Genel de fiyatlar herkesin alabileceği şekilde belirlenir. https://www.kozmela.com/vichy linkinden, ürünlere ulaşabilir, isterseniz satın alabilirsiniz.