HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valisi Hasan Karahan, İlk olarak Çardak Kaymakam V. Kerem Türker ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Kaymakam V. Kerem Türker’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Valimiz Hasan Karahan Çardak OSB’de faaliyet gösteren İkiler Otomotiv Filtre, Çağ-Tek Kauçuk, Türkeli Ray Fabrikası ve Sanel Asansör Firmalarına ziyarette bulunarak yetkililerden İşletmelerin faaliyetleri ve 2019 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.

Çardak ve Bozkurt İlçelerine Ziyaret Etti

Daha sonra Bozkurt ilçesine geçen Vali Hasan Karahan burada, 2018 yılı Mülkü İdare Amirleri Atama Kararı ile Bozkurt Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Hasan Sadebıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ilçedeki kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bozkurt Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan Belediye önünde  Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve belediye personeli tarafından karşılandı. Vali Hasan Karahan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’ten Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çardak ve Bozkurt İlçelerine Ziyaret Etti
 
Vali Hasan Karahan Bozkurt ilçesi ziyareti sırasında, Bozkurt Meslek Yüksekokulu ziyaretinin ardından, Adalet Bakanlığı Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlüleri topluma kazandırma amacıyla tekstil, dokuma, gıda ve resimden oluşan ürünlerin üretildiği atölyeleri de inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.