HABERDENİZLİ.COM

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesine gitti. İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Hüseyin Kaptan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 105. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Güney İlçemize Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam V. Hüseyin Kaptan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.
Vali Hasan Karahan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Hayırsever iş insanı Yasin Tokat tarafından ağabeyi Fevzi Tokat adına yaptırılan, Fevzi Tokat Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Hasan Karahan yürütülen eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Güney Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Vali Karahan'a belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
Güney İlçe ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Hasan Karahan sorumlu oldukları bölgelerde halkın güven ve huzuruna yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.