Türkiye’de nadir rastlanan bir duruma imza atarak, Merkeze alınmak için dilekçe veren ve son çıkan kararname ile merkeze alınan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, veda ziyaretleri kapsamında Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Vali Demir’i DGC Başkanı Ümit Varol ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. DGC Binasına gelerek basın mensuplarıyla bir süre görüşen Vali Demir’e DGC Başkanı Ümit Varol tarafından DGC rozeti ve plaket verildi.

DENİZLİ İÇİN ARTI OLDUNUZ
Vali Abdülkadir Demir’in ilk günden bu yana Denizli için çalıştığını belirten DGC Başkanı Ümit Varol, ‘’3 yıldır Denizli’de görev yapan valimizin gidişi bizi çok üzdü. Gerçekten Denizli’nin sorunlarını bilen ve bu sorunların çözümü için gece gündüz çalışan bir valimiz vardı. Denizlili gazeteciler olarak da biz kendisine çok teşekkür ederiz. Her zaman bizlerin yanında oldu. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı da kendisine minnettarız’’dedi.

DENİZLİ ÖZEL BİR YER
Vali Abdülkadir Demir ise basın ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarını kaydederek, ‘’Denizli’ye ilk geldiğimde rahmetli Valimiz Recep Yazıcıoğlu’na benzetilmiştim. Sizler de bana bu konularda sorular sormuştunuz. Üzerinden 3 yıl geçti ve artık Denizli’deki görevimin sonuna geldim. Bu süreçte hep beraber güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Denizli’nin menfaati  için olan her şeyde bu şehir birliktelik sağlıyor. Bundan sonra da Denizli için çalışmaya devam edeceğim. Sizlere de görevlerinizde başarılar dilerim’’dedi.