Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimizin  bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük paya sahip olduğunu söyleyen Altıparmak,  “Biliyoruz ki; ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, Türk aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunan, büyük bir fedakârlık ve sabırla evlatlarına yol gösteren annelerimizin yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, donanımlı nesiller katkıda bulunacaktır.” dedi.

Vali Altıparmak mesajının devamnda şu ifadeleri kullandı; “Günümüzde, fedakar annelerimiz, bu görevlerinin yanında ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak da önemli misyonlar üstlenmişlerdir. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir.”

“ ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözü de yüce dinimizin annelerimize verdiği önemi, onlara karşı göstermemiz gereken saygı ve hürmeti ifade etmesi bakımından çok anlamlıdır. Büyük Önder Atatürk de  “Dünyada her güzel şey kadının (ananın) eseridir” diyerek anneliğin önemine dikkat çekmiştir. Bizler, annelerimizi sadece bir günle hatırlayan değil, her günümüzü onlarla, onların hatıralarıyla yaşayan bir milletin çocuklarıyız. Bizleri en iyi şekilde yetiştirmek, hayata hazırlamak için karşılıksız sevgi veren, beklentisiz emek harcayan annelerimize her gün aynı değeri vermemiz gerektiğini en iyi bilen toplumlardan biriyiz.”

“Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehit ve Gazi annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor,ellerinden öpüyorum.”