Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Mersin’de düzenlenen "Türkiye Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Bocce Şampiyonası"nda Türkiye üçüncüsü olan Uzunpınar Ortaokulu Bocce Takımı’nın kupa sevincini paylaştı. 
Uzunpınar Ortaokulu Bocce Takımı, Okul Müdürü Sinan Demircan, Müdür Yardımcısı Ercan Çabuk, Beden Eğitim Öğretmeni Kaşif Deliorman ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sibel Aygören’le birlikte Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Demircan, Mersin'de 7-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Türkiye Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Bocce Şampiyonası yapıldığını kaydederek, "Şampiyonaya Türkiye genelinden 41 ilden 900’e yakın sporcu katıldı. Bizim takımımız, Küçük Kızlarda Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu ve Turgutlu Hüseyin Orhan Ortaokulu’nun ardından üçüncü oldu" dedi.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin öğrencilerin ülke genelindeki başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Uzunpınar Ortaokulu Bocce Takımı, ilimizi Denizli’de başarıyla temsil etmiş ve üçüncülük kupasıyla bizleri onurlandırmıştır. Küçük kızlarımızı yürekten kutluyor, okulumuz yönetimini de tebrik ediyorum" dedi. 
Pamukkale Belediyesi olarak sportif faaliyetlere önem verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, sporun her branşında, alt yapısından üst yapısına kadar sporla ilgili ne yapılması gerekiyorsa destek vereceklerini ifade etti.