Köy okullarına ‘Bir Kitapta Sen Ver’ kampanyası kapsamında Denizli Türk Ocağı Gençlik Kolları tarafından toplanan 500 kitap, gençler tarafından Denizli Karakova İlköğretim Okuluna bağışlandı. 
Türk Ocakları Denizli Şubesi Gençlik Kolları tarafından Eylül ayında organize edilen ve Aralık ayına kadar kitap bağışının devam ettiği ‘Bir Kitapta Sen Ver’ kampanyası kapsamında toplanan kitaplar Denizli Karakova İlköğretim Okuluna kütüphane oldu. Gençler 3 ayda topladığı 500 kitapla okulda bir kütüphane oluşturmayı başardılar. Kampanya hakkında bilgi veren Türk Ocakları Denizli Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Ali Topbaş, köy okullarında yaşanan kitap sıkıntısına bir nebze de olsa çare olmak için oluşturdukları kampanyada Karakova İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap yardımında bulunduklarını söyledi.   
Başkan Topbaş, “Buradan sizlerin aracılığıyla projemize kitap vererek katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza, Gençlik Kollarımızda haftanın yedi günü hiçbir maddi beklentisi olmadan Türk milletinin bekası için çalışan kardeşlerime ve bu süreçte biz gençlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Denizli Türk Ocağı Başkanım Mehmet Nuri Serbest'e teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan küçük kardeşlerimizin fikren gelişmesinde ki en büyük etmen olan kitaplara bu projemizle dikkat çekmeye çalıştık. Projemiz kapsamında ilk kitap yardımımızı Karakova İlköğretim Okuluna gerçekleştirdik. Projemiz burada sınırlı kalmayacak ve devam edecek İnşallah. Ben buradan bu satırları okuyan herkese sesleniyorum köy okullarına bir kitapta siz verin” dedi.