Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin 1382. Yılı dolayısıyla ücretsiz kutlama programı düzenledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin 1382. Yılı dolayısıyla EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz kutlama programı düzenledi. TÜMSİAD’ın düzenlediği geceye Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Eski Belediye Başkanı Ali Aygören, TÜMSİAD’ın Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TÜMSİAD Denizli Şubesi Başkanı Süleyman Gedik, gecenin açılış konuşmasında TÜMSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD’ın her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Gedik, geceye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da, Suudi Arabistan yönetiminin Kabe’nin etrafına yapacağı yüksek binaların kabul edilemez olduğunu belirterek, “Umarım bu yanlıştan bir an önce dönerler. Türkiye bununla ilgili girişimlerde bulundu” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından programa geçildi. Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan program, Serdar Tuncer’in şiir dinletisiyle devam etti. Ardından Yusuf Duru’yla ‘Meddah’ oyunu sergilendi.
Gecenin sonunda sponsor firmalara plaket verildi.